اجتماعی 29 اسفند 1402 - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مردم هر نوع گران‌فروشی را به 124 اطلاع دهند

استاندار مازندران در ادامه بازدیدهای نوروزی از بازار و دستگاه های متولی نظارتی در بازدید از مرکز پاسخگویی به شکایات ۱۲۴ سازمان صمت بر لزوم نظارت دقیق بر بازار تاکید کرد و‌ گفت: مردم هر نوع گران فروشی را به 124 اطلاع دهند. ‎

به گزارش طاهر آنلاین، سید محمود حسینی‌پور عصر دوشنبه در بازدید از مرکز پاسخگویی به شکایات ۱۲۴ سازمان صمت بر لزوم نظارت دقیق بر بازار تاکید کرد و‌ گفت: اگر نظارت کافی بر بازار وجود داشته باشد مردم با آرامش می‌توانند خرید خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مردم باید اثرگذاری نظارت را به خوبی لمس کنند، از اداره کل صمت و تعزیرات استان خواست تا با افزایش ناظرین و همکاری بسیج تا ضمن بررسی و نظارت بیشتر، از سوء استفاده افراد سودجو جلوگیری شود.

استاندار مازندران از بازاریان و‌ کاسبان به‌عنوان اقشار متدین یاد کرد و‌ گفت: درصد کمی از افراد سودجو در این صنف هستند که باید با آن‌ها برخورد قاطع صورت گیرد.

حسینی‌پور این را هم، گفت: چنانچه از کسبه‌ای بیش از سه بار تخلف گزارش شد، باید پلمب شود و مراکزی که بدون مجوز فعالیت کرده و مانع کسب و کار افراد دارای مجوز می‌شوند جلوی فعالیت آن‌ها نیز باید گرفته شود.

وی نداشتن برچسب قیمت بر روی کالا را جرم دانست.

نماینده عالی دولت در مازندران ضمن درخواست از مردم برای همکاری در مبارزه با گران فروشی و افراد سودجو، گفت: شهروندان استان مازندران با مشاهده هرگونه گران فروشی می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۴، تخلفات را گزارش کنند.

نادعلی کهنسال، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز به فعالیت ۹۰ نفر ناظر افتخاری بر صنوف اشاره کرد و گفت: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ مورد تماس تلفنی با سامانه ۱۲۴ برقرار می‌شود.

وی افزود: در ۱۱ ماهه امسال در راستای جلوگیری از تخلف عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق، پنج هزار و ۱۲۲ مورد بازرسی توسط بازرسان این اداره کل صورت گرفت که از این تعداد، ۶۱۵ مورد منجر به تشکیل پرونده شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران، افزود: از این تعداد پرونده، ۱۰۹ پرونده در حال رسیدگی و‌۱۰۴ گزارش فاقد رسیدگی است.

وی افزود: سامانه ۱۲۴ در سراسر استان آماده دریافت شکایات از بنگاه‌های صنفی و غیر صنفی عرضه کننده کالا و خدمات پیرامون تخلفات گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار، عرضه‌ی کالای قاچاق، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور است.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *