مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در برنامه زنده سیمای مرکز تبرستان با عنوان( کارنامه ) به تشریح جزییات برنامههایی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بحث اشتغال و تبدیل و وضعیت فرزندان شهدا و جانبازان در مازندران پرداخت و گفت: تاکنون ۹۰درصد از کار تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر در مازندران انجام شد.
به گزارش طاهر آنلاین و به نقل از ایثار مازندران، سعید کهن سال در برنامه زنده سیمای مرکز تبرستان با عنوان (کارنامه)، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به وظایف و ماموریتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود: چهار وظیفه کلی بنیاد در ارتباط با تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است، امروز کشورهایی که با نگاه مادی گرایانه وارد جنگ شدند در حال اسطوره سازی نمادین هستند اما ما قهرمانان واقعی داریم که بانگاهی ارزشی و فی سبیل الله وارد عرصه شهادت شدند که میتواند الگونمایی را برای جامعه ایثارگری ایجاد کند که باعث تحولات عظیمی خواهد شد.
کهن سال تصریح کرد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود جوانان سر از پا نخواهند شناخت و الگو خواهند گرفت پس چه خوب است که در قالب مهندسی پیام آن بتوانیم بابرنامههای رسانه ای تحت عنوان رسانه هشتگ به مردم نشان داد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تاکید کرد: بنیاد میتواند پاتوق تشکلهای ایثارگری، خود جامعه ایثارگری، سمنها و غیره باشد تا شاهد نگاهی مستمر و جمعی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشیم چرا که نگاه فردی خروجی مناسبی نخواهد داشت.
این مسئول خاطرنشان کرد: ما شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت درمازندران داریم، در بخش قوانین معطل مانده همچون عدم بودجه یک درصدی دستگاههای اجرایی وارد عمل شدیم، در این راستا تصمیم گرفتیم از افراد جوان، توانمند، باانگیزه و پا به کار ذیل دبیرخانه فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم خروجی در قالب فیلم، مستند، تیزر، موشن و غیره بود.
وی اعلام کرد: فیلمهای سینمایی فاخر برگرفته از زندگینامه شهدای سلامت، خانطومان و غیره و جانبازان همچون (روجا) با مشارکت بنیاد حفظ آثار و صداوسیما در حال ساخت است، نشر کتاب و مقالات را نیز داریم، امسال از چهار کتاب رونمایی کردیم.
کهن سال با اشاره به بحث اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر، تصریح کرد: در بحث اشتغال کار فقط پشت میز نشینی براساس ماده ۲۱، ۲۵ درصد از سهم اشتغال به جامعه ایثارگری تعلق دارد که با برگزاری آزمون این سهمیه محقق میشود، اما طبق بند ج ماده ۸۷ که قانون در برنامه ششم توسعه باید تا پایان این برنامه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد جذب دستگاههای اجرایی شوند که الان ۳۹۹ فرزند شهید و ۱۹۹ فرزند جانباز ۷۰درصد به بالای بیکار داریم که طبق قانون یک آزمون برگزار شد، ۲۸۴ نفر جذب دستگاهها شدند و مابقی در آزمون اردیبهشت ۱۴۰۲ شرکت خواهند کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اضافه کرد: اشتغال به اینجا ختم نمیشود نیاز به مشاورههای شغلی احصای علائق شغلی و تحصیلی، با تقویت مهارتهای فنی و حرفهای نیز احساس شد، در این راستا با انتشار فراخوان در سال جاری از هزار نفر مشاوره شغلی گرفته شد توانمندی ایجاد شد تا وامهای خوداشتغالی جز بند ب تبصره ۱۶ پرداخت شود که تا به امروز از هزار و ۵۰۰ تعهد برای هزار و ۳۹۵ مورد اعتبار درنظر گرفته شد ۱۷۰ نفر در حال جذب مرحله نهایی و ۵۲۵ نفر هم در مرحله تشکیل پرونده هستند که امیدواریم خروجی آن ایجاد شغلی ماندگار باشد.
این مسئول ضمن تقدیر از سپاه کربلا، کمیته امداد، بسیج سازندگی و سایر دستگاههای مرتبط با کار پرداخت تسهیلات، ادامه داد: به همت این نهادها باوجود اینکه از تبصره ۱۸ سهمی نداشتیم توانستیم قول دریافت ۷۰۰ فقره وام ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلیون تومانی را اخذ کنیم، اگر این بخش اضافه شود بیش از تعهدات خودمان یعنی ۲ هزار و ۹۵ فقره پرداخت وام خواهیم داشت.
وی یادآور شد: در بحث تبدیل وضعیت از ۵ هزار متقاضی در سیستم برخط سجایا، هزار و ۵۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدند که با پیگیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران همراه بود، ۹۰درصد تبدیل وضعیت در مازندران به پایان رسید و موفق به کسب رتبه اول شدیم.
انتهای پیام/