رئیس بنیاد غدیر به فعالیت سکولار در هنجارشکنی و دین ستیزی اشاره کرد و گفت: سکولار با استفاده از هنر جوانان را به جنگ حجاب آورد و فرزندان را در مقابل دین اسلام قرار داد که تعداد این افراد بسیار اندک است.
به گزارش طاهر آنلاین، آیتالله کاظم صدیقی در نخستین اجلاسیه فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه در جهان که در پردیس فراجا در مرکز مازندران برگزار شد، اظهار کرد: آنانی که در اجرای این کنگره مشارکت داشتند و مقاله نوشتند در ترویج فرهنگ غدیر گام موثری برداشتند.
رئیس بنیاد غدیر به عظمت و جایگاه نهجالبلاغه پرداخت و گفت: ما امیران سخن هستیم و امیرالمومنین مدار حق است؛ حق آنجایی است که علی در آنجا قرار دارد و کلامش حق است.
وی با بیان اینکه علی (ع) کلام خدا است و یکی از مسیحیان ۲۰۰ بار کتاب نهج البلاغه را خواند، افزود: سید رضی در ادبیات در میان ادبای عرب از برگزیدگان است و از تالیفات ماندگار دارد.
صدیقی با قرائت حدیثی در خصوص نهجالبلاغه اشاره کرد: هر کسی در بلاغت و فصاحت برجستگی پیدا کرد در مکتب امیرالمومنین شاگردی کرده است که کلام علی (ع) کلام خدا است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه نهجالبلاغه فرزند قرآن است، افزود: امیرالمومنین (ع) خودش را در نهجالبلاغه بروز داده است؛ جانهای پاک است که از کلام امیرالمومنین (ع) استفاده میکند و به هدف میرسد.
وی رمز سعادت را در ولایت و حکومت عرشی امیرالمومنین (ع) دانست و خاطرنشان کرد: کسانی که زیر پرچم امیرالمومنین (ع) ولایت نرفتند کسانی هستند که دلهایشان با خدا نبود.
صدیقی با بیان اینکه قبول ولایت ما امر سختی است که سخت هم شمرده میشود، افزود: کسی که طینت و جوهرش خراب است نمیتواند کلام امیرالمومنین را درک و در جانش صدور کند.
وی قرآن کریم را خوراک جان و گنج با کرامتی دانست که فرد را جان میبخشد، تصریح کرد: آنچه از قرآن در کنار ما است یک کد است؛ قرآن مستور است زیرا تعلقات ما به دنیا حجابی است که قران را از دسترس ما دور کرد؛ کسی به قرآن متصل میشود که نهجالبلاغه را درک کرده باشد.
آیتالله صدیقی به انواع علوم پرداخت و رسیدن انسان به حقیقت را علوم وحیانی دانست و گفت: وجود امیرالمومنین سر پیامبر است و آنچه بیان کرده است جلوه پیامبر است.
وی خاطرنشان کرد: چشم سَر خدا را نمیبیند آنچه حقیقت خدا دیده میشود از چشم سِر است.
رئیس بنیاد غدیر با بیان اینکه اسلام شیاطین و دشمنان را به بنبست رساند، اظهار کرد: نهج البلاغه جایگاه رفیعی دارد اگر مسوولان بخواهند خوی امیرالمومنین را بگیرند این است که با تقوی و عفت در مسیر حضرت علی (ع) قرار گیرند.
صدیقی با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ نهجالبلاغه باید متخصصین را دعوت کنیم و با تمرین به منشور حکومتی امیرالمومنین (ع) بپردازیم، تصریح کرد: هنر را باید در خدمت نهج البلاغه قرار دهیم. لازم است شعرا و هنرمندان بسیج شوند و آثار این کتاب زندگی را در جامعه تابلو کنند.
رئیس بنیاد غدیر به فعالیت سکولار در هنجارشکنی و دین ستیزی اشاره کرد و گفت: سکولار با استفاده از هنر جوانان را به جنگ حجاب آورد و فرزندان را در مقابل دین اسلام قرار داد که تعداد این افراد بسیار اندک است.
آیتالله صدیقی آموزش و پرورش کشور را فرسوده دانست و افزود: دانشگاههای ما هم تکان نخوردهاند؛ باید از افراد متخصص که حریص و بخیل نباشند در ترویج فرهنگ غدیر و نهجالبلاغه استفاده کنیم زیرا نهج البلاغه پاسخگوی همه نیازها است.
منبع: فارس