مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران با اشاره به آخرین وضعیت از بیمارستانهای ملکی این سازمان در استان، از اجرای دو پروژه ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان رازی چالوس به مساحت ۴ هزار و ۳۶۰ مترمربع و ساخت درمانگاه فریدونکنار به مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع در سال جاری و با پیشبینی افتتاح در دو سال آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، سیدرضا کاظمینیا در گفتوگویی اظهار کرد: درمان سازمان تأمین اجتماعی مازندران در حال حاضر با یک بیمارستان تخصصی در قائمشهر و چهار بیمارستان عمومی در شهرهای نکا، ساری، بابلسر و چالوس مجموعاً با ۴۹۵ تخت فعال بستری و سه پلیکلینیک تخصصی در بهشهر، بابل، آمل و ۶ مرکز درمانگاهی تخصصی در شهرهای ساری، قائم شهر، پل سفید، بابلسر، نور، تنکابن و پنج مرکز درمانگاهی عمومی در شهرهای محمودآباد، چمستان، نوشهر، چالوس، رامسر بهعنوان مراکز ملکی و تعداد ۲ هزار و ۵۲۶ مرکز طرف قرارداد در حال فعالیت است.
وی با اشاره به پاسخگویی به بیش از ۳۶ هزار مورد بستری و بیش از ۴ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز ملکی این سازمان در سال گذشته، افزود: همچنین به بیش از ۲۱۰ هزار مورد بستری و بیش از ۱۳ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز طرف قرارداد در سال قبل پاسخ داده شد.
کاظمینیا تصریح کرد: در حال حاضر پروژههای عمرانی به مساحت ۱۴ هزار و ۷۲ مترمربع در حوزه توسعه و بازسازی در سه بیمارستان حکمت ساری، بوعلی نکا و شفای بابلسر در حال انجام بوده که شامل ۸ هزار و ۶۷۳ مترمربع بازسازی، ۵ هزار و ۴۰۰ مترمربع توسعه است و عملیات ساختمانی در مهرماه جاری به پایان میرسد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران همچنین اعلام کرد: در بیمارستان حکمت ساری، افزایش چهار تخت بستری، توسعه بخشهای درمانگاه، اداری و پشتیبانی، انبار دارویی، بایگانی مدارک پزشکی انجام و بخشهای آیسییو و سیسییو، اورژانس، آزمایشگاه، تصویربرداری و غیره انجام شد.
وی ادامه داد: افزایش ۱۷ تخت بستری، توسعه بخشهای اورژانس و آشپزخانه و بازسازی بخشهای تصویربرداری، آزمایشگاه، مدارک پزشکی و غیره برای بیمارستان شفای بابلسر و افزایش ۱۷ تخت بستری، توسعه درمانگاه تخصصی، بخش دیالیز، انبار دارویی، بخش اداری و پشتیبانی و غیره انجام و آزمایشگاه، الندری و آشپزخانه برای بیمارستان بوعلی نکا صورت گرفت.
کاظمینیا از کلنگزنی پروژه ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان رازی چالوس به مساحت ۴ هزار و ۳۶۰ مترمربع در یازدهم مهرماه جاری به مدت اجرای ۲۴ماهه خبر داد و تأکید کرد: همچنین پروژه ساخت درمانگاه فریدونکنار به مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع در همین روز با مدت اجرای ۲۰ماهه کلنگزنی شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران با اشاره به اجرای پروژه ساخت درمانگاه میاندورود، گفت: ۶۰ تخت بستری، ۵۰ تخت بستری جراحی و ۱۰ تخت سیسییو به بیمارستان ولیعصر قائمشهر نیز اضافه شد.
وی با اشاره به پروژههای در دست اقدام در نیمه دوم سال جاری، به استانداردسازی اورژانس بیمارستان رازی چالوس به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع، پیگیری پروژه توسعه پست برق بیمارستان حکمت ساری و بوعلی نکا، بازسازی طبقه همکف ساختمان کمیسیون پزشکی، بهینهسازی الندری بیمارستان رازی چالوس، بازسازی طبقه اول پلیکلینیک بهشهر و پیگیری خرید ساختمان جدید مدیریت درمان و خرید زمین در شهرستانهای گلوگاه، جویبار، سوادکوه شمالی، محمودآباد و عباسآباد جهت احداث درمانگاه اشاره کرد.
کاظمینیا از کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی سامانه نظرسنجی گیرندگان خدمت سازمان تأمین اجتماعی در بخشهای بستری و سرپائی خبر داد و عنوان کرد: این سازمان در مازندران تا پایان نیمه امسال با ۲۶ هزار و ۵۲۶ مرکز قرارداد داشت که این میزان رشد ۱/۵ درصدی را نشان میدهد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران اظهار کرد: تقویت توان تجهیزات پزشکی مراکز استان با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان در سال گذشته با خرید یک دستگاه لاپاراسکوپ در بیمارستان بوعلی نکا، تکمیل تجهیزات اعمال جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان رازی چالوس، خرید سه دستگاه CARM برای بیمارستانهای بوعلی نکا، شفا بابلسر و رازی چالوس، خرید یک دستگاه IVUS برای بخش آنژیوگرافی ولیعصر قائمشهر، خرید یک دستگاه ویدئو لاپاراسکوپ ولیعصر قائمشهر، خرید ۱۰ دستگاه مانیتورینگ برای بیمارستانهای استان، خرید چهار دستگاه بیهوشی در بیمارستان حکمت، شفا، رازی چالوس و بوعلی، خرید سه دستگاه اتوآنالیزر برای بیمارستان قائمشهر، درمانگاه نور، بوعلی نکا، خرید یک دستگاه سل کانتر برای بیمارستان قائم شهر، خرید ابزار جراحی برای بیمارستانهای استان، اتوکالو بیمارستانی در بوعلی نکا انجام شد./فارس