مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران گفت: در راستای افزایش تعداد تختهای بستری در دو ساله اخیر در بیمارستان فوق تخصصی ولیعصر قائمشهر، ظرفیت از ۲۵۵ تخت در کل بیمارستان به ۳۱۵ تخت فعال رسید.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، سید رضا کاظمی نیا در گفتگو با خبرنگاران بهمناسبت هفته دولت ضمن تبریک این هفته، با اشاره به گوشههایی از عملکرد مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران در دولت مردمی سیزدهم، اظهار کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی بهعنوان بزرگترین خریدار خدمات درمانی و همچنین دومین ارائهکننده خدمات درمانی در سطح کشور شناخته میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰درصد از جمعیت استان مازندران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارد، افزود: مدیریت درمان در قسمت درمان مستقیم که شامل؛ مراکز ملکی سازمان در دو بخش بستری و سرپایی به جامعه هدف خود خدمت ارائه میدهد.
کاظمی نیا تصریح کرد: ما در بخش بستری با ۴۹۵ تحت بستری ویژه شامل؛ بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی تامین اجتماعی حضرت ولیعصر قائمشهر، رازی چالوس، شفای بابلسر، بوعلی نکا و حکمت ساری به ارائه خدمت به جامعه هدف خودمان مشغول هستیم.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران عنوان کرد: در بیمارستان فوق تخصصی قائمشهر یک سری اقدامات تخصصی ویژه به گروه هدف خودمان ارائه میدهیم که شامل عمل جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق مغزی، قلبی و محیطی، خدمات سنگشکن، آمبولازیسیون عروق، دستگاه سنوگرافی و خدمات سی تی اسکن و ام آر آی و خدمات آزمایشگاهی است، در بخش سرپایی هم در سطح استان با ۱۴درمانگاه شامل سه پلی کلینیک، ۶ درمانگاه تخصصی و پنج درمانگاه عمومی به جامعه هدف خود خدمت ارائه میکنیم.
وی اضافه کرد: بهطور متوسط در طول سال پاسخگوی حدودا ۳۶هزار مورد بستری و بیش از ۴میلیون مراجعه سرپایی به جامعه هدف در مراکز ملکی خودمان هستیم، در حوزه درمان غیرمستقیم هم با ۲هزار و ۴۸۹ موسسه طرف قرارداد به جامعه هدف خود ارائه خدمت میکنیم.
کاظمی نیا اعلام کرد: در حوزه عملکرد درمان مستقیم در بخش عمرانی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی در دو ساله اخیر اقدامات بسیار مهمی را جهت تجهیز و گسترش مراکز درمانی انجام داده است.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران یادآور شد:
در بحث پروژههای بیمارستانهای کوچک مقیاس سه پروژه بیمارستانی در شهرهای بابلسر، ساری و نکا در حال انجام داریم قرار است که به سطح استاندارد ۶۴ تخته برسد، در نیمه اول ۱۴۰۲ فاز ساختمانی این سه پروژه به اتمام خواهد رسید، مجموع توسعه و بازسازی این پروژهها حدود ۱۴هزار و ۷۲ متر مربع است.
وی تاکید کرد: در راستای افزایش تعداد تختهای بستری در دو ساله اخیر در بیمارستان فوق تخصصی ولیعصر قائمشهر ۶۰ تخت شامل ۵۰ تخت بستری و ۱۰ تخت سی سی یو به ظرفیت تخصصی خود اضافه کردیم که ظرفیت از ۲۵۵ تخت در کل بیمارستان به ۳۱۵ تخت فعال رسید.
کاظمی نیا از پیگیری خرید زمین در شهرستان فریدونکنار از جهت ساخت یک درمانگاه خبر داد و گفت: در این راستا یک زمین به مساحت ۲هزار مترمربع و به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال جهت احداث این درمانگاه در این شهر خریداری شد.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: بازسازی طبقه زیرین ساختمان کمیسیون پزشکی به مبلغ ۱۰میلیارد ریال و تعیین و تکلیف فضا و زمین طرح توسعه بیمارستان رازی چالوس از جمله اقداماتی بوده که طی دو سال اخیر جهت افزایش فضاهای مراکز درمانی برای ارائه خدمت صورت گرفته است.
وی افزود: در قسمت تقویت توان تجهیزات پزشکی درمانی مجموعا در دو سال خیر ۱۶۲ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی را برای مراکز درمانی ملکی خودمان تهیه کردیم که شامل خرید یک دستگاه لاپراسکپی فول اچ دی برای بیمارستان بوعلی نکا به مبلغ ۲۶ میلیارد ریال بوده است.
کاظمی ادامه داد: همچنین تکمیل تجهیزات اعمال جراحی مغز و اعصاب برای بیمارستان رازی چالوش به مبلغ ۵ میلیارد ریال، خرید سه دستگاه سی آر برای بیمارستان شفای بابلسر، رازی چالوس و بوعلی نکا که دستگاههایی بسیار خیاتی برای جراحی نوروسژنی و ارتوپدی هستند به مبلغ ۶۰ میلیارد ریال، خرید دستگاه تخصصی آنژیوگرافی بیمارستان ولیعصر قائمشهر به مبلغ ۱۱میلیارد ریال و خرید دستگاه تخصصی دیگر به مبلغ ۳۱ میلیارد ریال طی دو سال اخیر انجام شده است، همچنین به خرید ۱۰دستگاه مانتیتورینگ چهار دستگاه ماشین بیهوشی و غیره اقدام کردیم.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه در حوزه دستگاههای کمی و کیفی عملکرد مراکز درمانی در هر چهار آیتم، رشد قابل ملاحظهای را طی دو سال اخیر داشتیم، گفت: در بخش مراجعه سرپایی در سال ۱۴۰۱، پاسخگوی بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مراجعه سرپایی بودیم که نسبت به سال قبلش رشد ۳۱درصدی داشته و نسبت به میانگین کشوری که ۱۹درصد بوده هم رشد قابل توجهی را نشان میدهد.
وی افزود: در بحث تعداد بستری شدگان در سال ۱۴۰۱، به عدد بیش از ۳۶هزار مورد بستری رسیدیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۱۸درصدی داشته که میانگین کشوری آن ۱۱/۱درصد بوده است.
کاظمی نیا تاکید کرد: در بحث ضریب اشغال تخت در سال ۱۴۰۱ به عدد ۷۴/۳ رسیدیم که نسبت به سال قبل با رشد ۱۰/۴ همراه بود و نسبت به میانگین کشوری که ۴ درصد بوده رشد داشته است.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران همچنین گفت: در بحث اعمال جراحی در سال ۱۴۰۱ به عدد بیش از ۱۶هزار عمل رسیدیم که رشد ۱۸/۷ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۰ نشان میدهد که میانگین کشوری در این قسمت حدودا ۱۷درصد است.
وی خاطرنشان کرد: در قسمت افزایش کیفیت ارائه خدمت در مراکز ملکی هم در ارزیابی نتایج نظرسنجی بیماران هم در حوزه سرپایی و هم بستری در سال ۱۴۰۱ موفق شدیم که در کشور رتبه اول را کسب کنیم.
کاظمی نیا همچنین گفت: پس از هفت سال بیمارستان بوعلی نکا موفق به کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی در بررسیهای وزارت بهداشت شد، در حوزه عملکرد حوزه درمان مستقیم که شامل موسسات طرف قرارداد ماست در سال ۱۴۰۱ با ۲هزار و ۴۸۹ موسسه طرف قرارداد جهت ارائه خدمت همکاری کردیم که نسبت به سال قبل آن ۱۴درصد رشد را نشان میدهد.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران اظهار کرد:
در حوزه منابع انسانی هم در طی سال گذشته چهار مرحله آزمون استخدامی برگزار شد و طی آن ۱۴۵ نیروی تخصصی و غیرتخصصی را جذب کردیم، حدود ۷۴ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر را تبدیل وضعیت کردیم و همچنین تقویت برنامههای آموزشی جهت افزایش توان علمی کارکنان و کادرسازی مدیران آینده را مورد توجه قرار دادیم.
وی گفت: در حوزه فرهنگی هم در طی دو سال گذشته باتوجه به رویکرد جهادی دولت سیزدهم مدیریت درمان در این راستا اقدام به تشکیل و احیای شورای فرهنگی عفاف و حجاب، بانوان و خانواده، امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل جامعه بسیج پزشکی جهت برپایی میز خدمت و ایستگاههای سلامت در روستاهای کم برخوردار، توسعه و تجهیز نمازخانههای مراکز سطح استان، اعزام تیم و تجهیزات پزشکی به مرز مهران جهت ارائه خدمت به زائران، کسب عنوان دستگاه عالی اجرایی مازندران در توسعه و ترویج فرهنگ نماز در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و دریافت تقدیرنامه کشوری در خصوص اجرای قوانین و غیره کرده است.