رئیس سازمان بسیج رسانه کشور گفت: ما در سازمان بسیج رسانه دنبال سه الگو هستیم؛ جهاد خدمت، جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی که از طریق برنامههایی که داریم عملی خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، مرتضی کارآموزیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مازندران که ظهر در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۳۲ شهید رسانه کشور و ۲۶ شهید مازندرانی، اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه بهدنبال تحقق عدالت رسانهای است.
وی با اشاره به مشکل ناعدالتی در توزیع آگهیها، افزود: مشکل ما تعدد رسانهها نیست بلکه این است که یک نظام صنفی مناسب در این حوزه نداریم تا مباحثی از جمله مطالبات، ارزیابیها و غیره را پیگیری کند.
کارآموزیان با اشاره به جزییاتی از برنامههای کلان سازمان بسیج رسانه، اعلام کرد: از مهر ماه سال گذشته تاکنون پژوهش مربوط به مصرف رسانهای مردم ایران با محوریت ۱۵ استان که مازندران شامل آن است.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور از مازندران باعنوان یکی از بهترین استانها در حوزه رسانه تخصصمحوری یاد کرد و ادامه داد: سعی کردیم سازمان بسیج رسانه را به صورت علمیمحور اداره کنیم در این راستا وضعیت بالغ بر ۲۲۰ دانشکده و مراکز تربیت رسانهای با هدف بهرهگیری از اساتید آنها احصا شد.
وی با بیان اینکه ما فقط ۵ هزار روابط عمومی در تهران بزرگ داریم، گفت: باتوجه به حربههای سنگین جبهه استکبار با صرف هزینههای بالا، مرجعیت رسانه ای به شدت در جمهوری اسلامی تحت الشعاع قرار گرفت، در این راستا طرح مرجعیت رسانه را شروع کردیم قرار شد طرح ملی مربوطه آن نوشته و اجرا شود،چرا که اگر نتوانیم مشتری رسانهها را به سمت خارج از کشور سوق میدهیم.
کارآموزیان تاکید کرد: موضوع بعدی این است که ما به دنبال کلام روایت هستیم، اتفاقی که تمام اندیشکدههای خارج در حال رقم زدن آن هستند، برای تاثیرگذاری رسانهها سه پارامتر شامل؛ محتوا، مفهومسازی و تعریف کلام روایتها مورد نیاز است.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور اضافه کرد: ما سال گذشته برای جشنواره ابوذر ۲۱ هزار اثر مرتبط از ۶ هزار و ۸۰۰ رسانه داشتیم، تاکنون بالغ بر ۳۵۰ مجوز و ۱۳ هزار مجوز مکتوب و مجازی صادر شده است اما در حوزه مفهومسازی مشکل داریم در ایم راستا اقدام به برگزاری هیاتهای اندیشهورز کردهایم.
این مسئول با بیان اینکه طرح عملیاتی و کلی جهاد تبیین موضوع بعدی است، تصریح کرد: برنامهریزی این طرح نزدیک به دو ماه و نیم وقت گرفت و یک قرارگاه رسانهای شکل گرفت و این طرح با رویکرد نشاط و امیدآفرینی تدوین شد.
وی یادآور شد: ما در سازمان بسیج رسانه دنبال سه الگو هستیم؛ جهاد خدمت، جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی که از طریق برنامههایی که داریم عملی خواهند شد.
کارآموزیان از برگزاری جشنواره ابوذر در سال جاری با رویکرد جدید خبر داد و تصریح کرد: اگر تاکنون در این جشنواره در مازندران ۴۰۰ رسانه مشارکت داشتند هدفمان این است که رسانههای مردمی را هم دخیل کنیم، همچنین دنبال کشف و حل مسئله هستیم.
رئیس سازمان بسیج رسانه کشور بیان کرد: موضوع بعدی الگوهای راویان پیشرفتی است که سازمان بسیج رسانه امسال آغاز کرده است تا به نمایش بیشتر پیشرفتهای کشور با ایده مهم طرح عملیاتی دیدهبان رسانه با همکاری سایر سازمانهای بسیج پیرو احصای مشکلات در حوزههای اقتصادی بیانجامد.
وی افزود: همچنین طرحی تحت عنوان لیگ رسانه امید در قالب کادرسازی یا توانمندسازی خبرنگاران رسانههای محلی شهرستانها را داریم که قرار است دوستان در این رویداد ۲۴ ساعته شبانهروزی پس از اعلام یک موضوع به تولیدمحتوا و انتشار در سکوهای مختلف میپردازند.
کارآموزیان در پایان از تحویل پایشگر مبتنی بر هوش مصنوعی که میتواند تمام رسانههای ملی و محلی را رصد و مانیتورینگ کند و درجات اثرگذاریها را مشخص و اعلام کند به رییس بسیج رسانه استان مازندران خبر داد و گفت: ما دنبال این هستیم که رسانههای در تراز انقلاب باید بتوانند در جهاد تبیین نقش آفرینی خوبی داشته باشند و در نهایت یک جبهه رسانهای خوب را شکل بدهند.