معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از تشویق خبازان با پخت نان با کیفیت خبر داد و گفت: نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی افزایش مییابد.
به گزارش طاهر آنلاین، حسن خیریانپور همچنین از تشویق خبازان با پخت نان با کیفیت خبر داد و از اتحادیه خبازان خواست نسبت به ارزیابی عملکرد واحدهای خبازی اقدام و نانوایانی که پخت نان با کیفیت و ماکول دارند مورد تقدیر و تشویق قرار گیرند.
عباسعلی وفائی نژاد دبیر کارگروه آرد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز در راستای تاکیدات استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری اظهار داشت : با توجه به تعطیلات نیمه شهریور ، گروه های رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی متشکل از دستگاه های نظارتی شهرستان ها موظف شدند ضمن انجام بازرسی های سرزده از سطح نانواییها عملکرد این واحدهای صنفی را ارزیابی و نتیجه را به مراجع ذیربط گزارش نماید.
وی با اشاره به تاکید استاندار مازندران بر افزایش کیفیت پخت نان در استان اظهار داشت: به منظور افزایش مهارت های نانوایان در عمل آوری آرد و پخت نان با کیفت ، اتحادیه خبازان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای نسبت به برگزاری دوره های آموزشی مهارت های لازم برای پخت نان با کیفیت اقدام خواهد کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین اظهار داشت: عملکرد واحدهای خبازی که نان با کیفیت و ماکول پخت می نمایند مورد تشویق و تقدیر قرار خواهد گرفت.
وی افزود: هماهنگی های لازم با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضایی ذیربط به عمل آمد تا بدون هیچگونه مسامحه با عوامل متخلف و مخل در امر تامین و توزیع آرد و پخت نان برخورد قانونی صورت گیرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین تاکید کرد: طبق دستورالعمل های ابلاغی و تاکید معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری ، در صورت تکرار تخلف از سوی واحد صنفی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و نسبت به قطع سهمیه آرد و انتقال آن به نزدیکترین واحد خبازی و یا صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید که مسئولیت پذیر باشند اقدام خواهد شد.