اخبار استان 31 تیر 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

صادرات ظرف ۳ روز با فعال‌تر شدن ترانزیت دریایی کالا‌ها از مسیر دریای خزر

استاندار مازندران خواستار تسهیل در فرایند گمرکی روسیه شد و گفت: با فعال‌تر شدن ترانزیت دریایی کالا‌ها از مسیر دریای خزر می‌تواند سه روزه از ایران به روسیه صادر شود.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، سید محمود حسینی پور در جریان سفر به روسیه و در دیدار با رئیس سازمان بنادر دریایی و رودخانه‌ای روسیه گفت: محدودیت‌های مختلفی که به دلیل تحریم برای روسیه ایجاد شد از مسیر سه بندر شمالی می‌توان باز شود.

او افزود: این موضوع یک موقعیت استراتژیک و راهبردی برای روسیه است و ما نیز مصمم به فعال کردن این محور هستیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه زیرساخت‌های کشتیرانی در دریای خزر باید افزایش یابد، گفت: روسیه کشتی‌های فراوانی در دریای خزر دارد که می‌تواند برای پایداری در انتقال کالا بین دو کشور تعدادی کشتی‌های اختصاصی برای بندر امیرآباد در نظر بگیرد.

حسینی پور ادامه یکی از موانع رونق نگرفتن ترانزیت دریایی را سخت گیری گمرک روسیه و برخی کشور‌های همسایه برای انتقال کالا‌های ایرانی به روسیه دانست و ادامه داد: به همین دلیل برخی تجار تمایل ندارند در این بستر فعالیت نمایند.

او گفت: کالا‌های غذایی که به روسیه ارسال می‌شود ۱۵ روز در گمرکات جمهوری آذربایجان معطل می‌شود و بخشی از این کالا‌ها در همین مدت قابلیت انتقال ندارد.

استاندار مازندران خواستار تسهیل در فرایند گمرکی روسیه شد و افزود: با فعال‌تر شدن ترانزیت دریایی کالا‌ها از مسیر دریای خزر می‌تواند سه روزه از ایران به روسیه صادر شود.

استاندار مازندران در رأس هیات ۵۰ نفره از فعالان اقتصادی مازندران دوشنبه ۲۶ تیرماه در راستای دیپلماسی اقتصادی دولت با هدف تقویت مناسبات به روسیه سفر کرده است و تاکنون مذاکراتی با استانداران ولگاگراد، آستراخان و سامارا روسیه و فعالان اقتصادی این کشور داشته است.

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *