رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران گفت: همزمانی یوم الله دوازدهم فروردین با دهم ماه مبارک رمضان، وفات حضرت خدیجه(س) همسر گـــرامی رسول خدا (ص) این تقارن فرصت مناسبی برای بهرهمندی از ظرفیت مساجد و بقاع متبرکه به منظور تبیین روز جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش طاهر آنلاین، حجت الاسلام اصغری در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ستاد بزرگداشت یوم الله 12 فروردین “روز جمهوری اسلامی “، گفت: دوازدهم فروردین سالروز تاریخیترین همهپرسی و رفراندومی است که توانست مشارکت 98/2 درصد مردم کشورمان پای صندوقهای رای و تغییر نظام سیاسی کشور از «پهلوی» به «جمهوری اسلامی» را موجب شود، تثبیت نظام نهال انقلاب اسلامی که با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرده بود، سرانجام در 22 بهمن 1357 به بار نشست و با پیروزی انقلاب اسلامی زمینه مهم ترین همه پرسی تاریخ ایران زمین، جهت تعیین نوع حکومت، فراهم شد.
وی افزود: روز 20اسفند ماه به مناسبت نخستین حضور (مقام معظم رهبری) در راهیان نور به نام «روز ملی راهیان نور» نامگذاری شدهاست.
حجت الاسلام اصغری تصریح کرد: راهیان نور در واقع یک موزه جنگ زنده و الهام بخش مردم ایران است که با برخورداری از ظرفیتهای (بازگویی و تصویرسازی حماسههای رزمندگان، جانبازان و شهیدان گرانقدر)، فرهنگ مقاومت ، ایثار و شهادت را در فضای جامعه احیا میکند و سبب ماندگاری انقلاب اسلامی در افکار عمومی میگردد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران ادامه داد: دوازدهم فروردین سالروز تاریخیترین همهپرسی و رفراندومی است که توانست مشارکت 98/2 درصد مردم کشورمان پای صندوقهای رای و تغییر نظام سیاسی کشور از «پهلوی» به «جمهوری اسلامی» را موجب شود. تثبیت نظام نهال انقلاب اسلامی که با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرده بود، سرانجام در 22 بهمن 1357 به بار نشست و با پیروزی انقلاب اسلامی زمینه مهم ترین همه پرسی تاریخ ایران زمین، جهت تعیین نوع حکومت، فراهم شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در این روز، ساختار جدید سیاسی و اجتماعی، بر مبنای آرای اکثر مردم (2/98 درصد) تثبیت شد و رسما نظام جمهوری اسلامی را ، ملت مسلمان ایران تأیید کرد. مردمیبودن یکی از ویژگیهای بارز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» محوریترین شعار مردم ایران در طول نهضت اسلامی بود که در روز 12 فروردین با اکثریت آرای مردم تحقق یافت.
وی افزود: « 12 فروردین، روز نخستینِ حکومت الله و از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست، ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند.» این جمله بخشی از پیام تاریخی رهبر فقید و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به مناسبت پیروزی انقلاب مردم بر رژیم پهلوی است. لذا یومالله 12 فروردین تجلی اراده و قدرت خداوند متعال بود.
حجت الاسلام اصغری تاکید کرد: بر اساس منابع تاریخی در جوامعی که انقلاب به وقوع پیوست، دولتها اعتقاد یکسانی به ادامه حضور مردم در سرنوشت سیاسی جامعه نداشتند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مازندران اظهار کرد: در فرانسه بعد از انقلاب، زمام امور به دست بورژواها و اشراف لیبرال بود و مجلس موسسان فرانسه به دست آنها هدایت میشد و مردم نقشی در تصمیمسازیهای آینده نظام سیاسی نداشتند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در روسیه نیز بعد از انقلاب، سالهای طولانی به نزاع، حذف فیزیکی سیاسیون، حاکمیت دیکتاتوری، سرکوب رهبران احزاب رقیب و… منجر شد و مردم حق و حقوق زیادی نداشتند، در آمریکا بعد از استقلال ایالتها و پیروزی انقلاب آمریکا، نخبگان سیاسی، نظامی و اقتصادی بر سرنوشت ملت آمریکا حاکم شدند ولی قاطبه مردم اسیر تصمیمات رهبران خود بودند و با گذشت چندین سال، امکان مشارکت سیاسی برای افراد فراهم نشد.
وی افزود: اما در ایران بعد از انقلاب، رفراندوم دوازدهم فروردین سال 1358 یکی از کم نظیرترین نمونههای مشارکت سیاسی آرام و مترقی تاریخ قلمداد گردید و راه هرگونه مداخلهجویی خارجیان و فتنهانگیزی داخلی را به روی دشمنان بست، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نمونه موفق از تشکیل حکومتی براساس احکام مترقی دین مبین اسلام است.
حجت الاسلام اصغری تاکید کرد: مردم ایران پس از ۲۵۰۰ سال سلطه نظام ستمشاهی به برکت پیروزی انقلاب اسلامی مردم سالاری را تجربه کردند و اکنون بیش از چهل و چهار سال است که مستقیم و غیرمستقیم مسئولان کشور را خود انتخاب میکنند و با کوتاه کردن دست استکبار جهانی بر سرنوشت خود حاکم هستند.
وی گفت: مردم مقاوم و قدرشناس ایران چهل و چهار سال است عاشقانه پای نظام اسلامی خود ایستادهاند و مطالباتی نیز دارند، ایجاد امنیت اقتصادی و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی علاوه بر امنیت نظامی از خواستههای به حق مردم است که باید از سوی دولتمردان جدی گرفته شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران اذعان داشت: همزمانی یوم الله دوازدهم فروردین با دهم ماه مبارک رمضان، وفات حضرت خدیجه(س) همسر گـــرامی رسول خدا (ص) این تقارن فرصت مناسبی برای بهرهمندی از ظرفیت مساجد و بقاع متبرکه به منظور تبیین روز جمهوری اسلامی ایران است.
گفتنی است؛ برگزاری همایشها و نشستهای تخصصی و ویژه برنامههای تبیینی، بهرهمندی از فضای مجازی، تولید و انتشار مقالات و آثار هنری فاخر، اجرای گروه سرود پرچم ، تولید و پخش برنامههای تلویزیونی و رادیویی، برگزاری نمایشگاهها و مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی متعدد، نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی در میادین، پلها، بلوارها و معابر عمومی، تبلیغات محیطی و… بخشی از برنامههای ستاد خواهد بود.