اجتماعی 01 دی 1403 - 15 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

۱۸هزار راننده در مازندران دارای کارت هوشمند هستند/ رسوب کالا نداریم

رییس کانون انجمن صنفی شرکت‌های راهداری کشور گفت: مازندران با دارا بودن سه بندر، ۱۴۰ شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای داخلی فعال ، ۱۶هزار کامیون، ۱۸هزار راننده دارای کارت هوشمند حتی برای یک روز رسوب کالا در بنادر و در بخش حمل و نقل ندارد.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، رضا رستمی رییس کانون انجمن صنفی شرکت‌های راهداری کشور امروز شنبه اول دی ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به‌مناسبت هفته راهداری در سالن همایش اداره کل برگزار شد، خواستار افزایش تعامل با اصحاب رسانه شد و اظهار کرد: نسبت به سال گذشته ۹درصد افزایش جابه‌جایی کالا را داشتیم.

وی وجود گشت دروازه‌ای برای مدیریت جابه‌جایی بار و کالا را اقدامی موثر دانست و افزود: گرفتن بارنامه و آمار دقیق در زمینه صادرات نیز موثر است.

مازندران باوجود دارا بودن سه بندر دارای مشکل ترافیکی است که در این زمینه دغدغه‌های در جلساتی مطرح شد و در حال پیگیری است، تردد کامیون‌ها در جاده‌ها یکی از عوامل مهم ترافیکی است که مدیریت پیک تردد باید در دستور کار قرار بگیرد.

رستمی با اشاره به مشکلات حوزه رانندگان، خاطرنشان کرد: بیمه تکمیلی رانندگان از سال ۱۳۹۷ توسط کانون اجرا شده، طی قرارداد جدید در سال جاری افزایش خدمات به ۶۰ درصد نسبت به سال قبل رسیده است.

رییس کانون انجمن صنفی شرکت‌های راهداری کشور با اعلام اینکه ۱۸هزار راننده در مازندران کارت هوشمند دارند و در حال فعالیت هستند، بیان کرد: در کل کشور یک میلیون و ۴۶۲ هزار راننده و خانواده‌های آنان به‌صورت رایگان بیمه تکمیلی شدند، ۲هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد تکمیلی بستیم.

این مسئول تاکید کرد: مازندران با دارا بودن ۱۴۰ شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای داخلی فعال ، ۱۶هزار کامیون، ۱۸هزار راننده هیچ مشکلی ندارد و حتی برای یک روز رسوب کالا در بنادر و در بخش حمل و نقل نداشتیم.

وی گفت: در سطح کشور هزار و ۱۰۰ شرکت حمل‌ونقل جاده ای بین‌المللی داریم که در مازندران حدود پنج شرکت اسمی در این بخش وجود دارد که خیلی فعال نیستند‌.

*استفاده از همه ظرفیت‌ها برای هوشمندسازی راه‌های مازندران

همچنین حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران با بیان اینکه راهداران لباس مخصوصی ندارند، افزود: آن‌ها در سرمای شدید با عشق و علاقه در جاده‌ها خدمت می‌کنند، همکاران ما بازنشستگی حاصل از سختی کار را ندارند، از طرفی کار کردن در مازندران باتوجه به نبود زیرساخت‌های مناسب جاده‌ای و مسافرپذیر بودن بسیار سخت است.

جهانیان همچنین از استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای هوشمندسازی راه‌های مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: به‌دنبال اصلاح ساختارها، جانشین‌پروری د افزایش توان فنی نیروها هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران با اشاره به ایجاد سامانه حقوقی برای اولین بار در کشور، گفت: برای اعلام بار و نوبت‌دهی مکانیزه در استان از ابتدای سال شروع کردیم کار در نکا و بندر نوشهر انجام شد تا مشکلات رانندگان کاهش پیدا کند.

گفتنی است: به گفته معاونین سازمان در سال گذشته از مازندران، ۲۱ میلیون تن کالا به سایر نقاط حمل شده است، ۱۱۲دستگاه تردد شمار در سطح استان وجود دارد.

مازندران هزار و ۱۲۰ کیلومتر با شهر مهران فاصله دارد، پنجمین استان از نظر تعداد زائر اعزام شده به عتبات عالیات هستیم، در سال جاری ۳۰۹ دستگاه کامیون و تریلی کالاهای مواکب را امسال حمل کردند‌.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *