مدیرکل بیمه سلامت مازندران از اجرای طرح درمان بیماران خاص، نادر و صعب العلاج را با کسب اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی از دولت از سوم آبان ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش طاهر آنلاین، محمدرضا میرزایی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت (۳۰مهر ماه الی ۶ آبان) برگزار شد، اظهار کرد: استان مازندران ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد با احرای طرح بیمه پایه یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر یعنی ۵۰ درصد از جمعیت استان تحت پوشش این بیمه هستند.
وی با اشاره به برنامههای این هفته افزود: برنامههای مختلفی در این هفته همزمان با گرامیداشت ملی این هفته در مازندران برگزار خواهد شد.
میرزایی از مراجعه روزانه حدودا ۳۰۰ نفر برای تحت پوشش با مراجعه به سامانه بیمه سلامت به این اداره کل خبر داد و اضافه کرد: موسسات طرف قرارداد از ۲ هزار و ۶۰۰ موسسه عبور کرده و حدود ۲۰۰ موسسه جدید به آن اضافه شد.
مدیرکل بیمه سلامت در مازندران با بیان اینکه بیمه سلامت به کسی بدهکار نیست، اعلام کرد: در ۶ ماهه سال جاری، در حوزه سرپایی ۱۶۰ میلیارد تومان پرداختی داشتیم، در صورت دریافت اسناد اط موسسات مشکلی در پرداختیها نداریم؛ اما در حوزه بستری با اسناد تنظیم شده از ۵۰ بیمارستان پرداختیها انجام میشود در حال حاضر مطالبه تیر ماه بیمارستانها به مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، پرداختیها ماهیانه حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است.
این مسئول با اشاره به طرحهای مهم اضافه کرد: برای طرح بیمه رایگان از سال گذشته آغاز شد و ادامه دارد اعتبار طرح ۶ هزار میلیارد تومان بود که تخصیص پیدا کرد، برای درمان زوجین نابارور طی قرارداد با ۸ مرکز دولتی و خصوصی برای ۲۷۵ زوج در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم و هزینه در سال جاری برای ۵۷۵ زوج به ۹۰۰ میلیارد تومان رسید.
وی اضافه کرد: در بحث دارویاری دولت اعتبار ۶ هزار میلیارد تومانی درنظر گرفت، در سه ماه گذشته ماهیانه ۱۳ میلیارد تومان بابت افزایش قیمت دارو پرداخت میکنیم و در مجموع ۲۶ میلیارد تومان در راستای اجرای این طرح پرداخت میکنیم.
میرزایی با اشاره به درمان بیماران معتاد در ۶۰ مرکز درمان این بیماران، از پرداخت میانگین ماهیانه ۵۰۰ میلیون تومان برای درمان این بیماران خبر داد و تعداد آنها را ۳ هزار و ۲۰۰ نفر اعلام کرد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران طرح درمان بیماران خاص، نادر و صعب العلاج را با کسب اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی از دولت از جمله مهمترین طرحهای این سازمان دانست و گفت: پنج گروه بیماران خاص شامل؛ تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز و پیوند کلیه؛ همچنین انواع سرطانها از جمله بیماریهای نادر است که از سوم آبان ماه به بعد اجرایی خواهد شد.
دکتر کمانگری معاون بیمه با اشاره به شرط برخورداری از طرح دارویار تاکید کرد: ثبت نسخه الکترونیک شرط آن است، براساس قانون بودجه امسال همه موسسات موظف هستند که با سازمانهای بیمهگر قرارداد داشته باشند، خواسته ما این است که نسخهپیچی الکترونیکی صورت بگیرد.
همچنین دکتر دژکام معاون مدیریت انسانی بیمه سلامت در ادامه این نشست از جذب ۹۸/۵درصد از درآمد بیمه سلامت مازندران در سایر دستگاهها و موسسات خبر داد و گفت: در حال حاضر ادارات ما به وسایل نقلیه بیشتری مجهز شدند، بحث بازسازی ادارات قدیمی با تخصیص اعتبار استانی انجام شد، پروژه گلوگاه که در هفته افتتاح شد پس از هشت ماه تکمیل شده بود.