فرهنگی هنری 09 اسفند 1401 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

توسعه عدالت آموزشی و اجرای سند تحول؛ سرلوحه کار اداره آموزش و پرورش نکا

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نکا گفت: با عزم جدی دولت فعلی در زمینه رتبه بندی معلمان و لزوم دقت عمل و حساسیت بالا در این حوزه، شهرستان نکا دارای چند معلم با رتبه ۵ است که هدف اصلی در افزایش این تعداد است.

به گزارش خبرنگار طاهر آنلاین _ مهناز قبادی| محمد رضا بخشی پور در جمع خبرنگاران گفت: نحوه جذب و استخدام معلمان از دو طریق کنکور سراسری و ماده ۲۸ است که با اعلام نیاز در رشته های تحصیلی مد نظر و برگزاری آزمون، معلمان جدید جذب خواهند شد.

بخشی پور با اشاره به اینکه رتبه‌بندی معلمان در دهه اخیر به کندی انجام شد اظهار کرد:وبا عزم جدی دولت فعلی در زمینه رتبه بندی معلمان و لزوم دقت عمل و حساسیت بالا در این حوزه، شهرستان نکا دارای چند معلم با رتبه ۵ است که هدف اصلی در  افزایش این تعداد داریم.

وی ادامه داد: تجدید نظر در رتبه بندی از تاریخ ۹ اسفند ماه آغاز خواهد شد و ارزیابان کشوری به این موضوع خواهند پرداخت.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نکا به کسری نیرو در آموزش و پرورش و کُد استخدامی اشاره کرد و افزود: با منابع و بودجه ای که به آموزش و پرورش تخصیص پیدا می‌کند، کُد استخدامی قابل توجهی را شاهد نیستیم و به ناچار از نیروهای حق التدریس استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به معضل کمبود کتب درسی برای دانش آموزان گفت: دیر ثبت نام کردن دانش آموزان در کنار علاقه زیاد آنها به رشته تحصیلی خاص و در نظر گرفتن ظرفیت پذیرش آن رشته در شهرستان از جمله عوامل در این زمینه هستند.

بخشی پور به تعداد زیاد درخواست‌ها در رشته های نظری به ویژه علوم تجربی اشاره کرد و یادآور شد: سوق دادن والدین، دانش آموزان و هدایت تحصیلی در مدارس به رشته های هنرستانی که در زمینه خود اشتغالی و کار آفرینی بسیار تأثیرگذار خواهد بود می تواند مؤثر واقع شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان نکا تصریح کرد:
با طرح شرکای مهارتی در هنرستان ها و با هدف ایجاد اشتغال مربوط به هر رشته، در حین و بعد از اتمام تحصیل با شرکت های مرتبط با آن حرفه قرارداد همکاری بسته شد که نتیجه آن حضور نیروهای کارآمد و آموزش دیده برای آن شرکت ها در آینده است.

وی با اشاره به مهاجرت از روستا به شهر عنوان کرد:
متأسفانه شاهد کاهش تعداد دانش آموزان در مدارس روستاها به ۱۰ نفر در هر کلاس هستیم.

بخشی پور گفت: در زمینه پایدار بودن مدارس در روستاها مانند بخش هزارجریب، ترویج رشته‌هایی که هنر آموزی در آنها بیشتر است مد نظر هستند تا در آینده نزدیک شاهد مهاجرت معکوس از شهر به روستا و پویایی مدارس آنها باشیم.

وی به پیگیری های جدی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگشت آنها به مدارس و فضای آموزشی اشاره کرد و افزود: سیاست آموزش و پرورش توسعه عدالت آموزشی و تقویت مدارس شبانه روزی است

بخشی پور به پویا شدن مجمع خیرین در حوزه آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: وجود خیرین مدرسه ساز، المپیادی، مشاوره ای و دیگر موارد بسیار مفید است و این قشر بازوی اجرایی آموزش و پرورش در رسیدن به اهداف آن هستند.

این مسؤول با اشاره به شهریه مدارس خاص اظهار کرد :
با وجود قوانین خاصی که در این مدارس است، موظف به اجرای برنامه های مکمل و فوق برنامه ای طبق برنامه های ارائه شده توسط آنها به شورای آموزش و پرورش شهرستان، انجمن اولیا و شورای مدارس هستند.

وی خاطرنشان کرد: جشن های تکلیف دانش آموزان، اعمال معنوی اعتکاف، فعال شدن انجمن سینمایی جوان، اسکان مدارس در ایام تعطیلات، اردوهای راهیان نور، تحقق اهداف جهاد تبیین با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج دانش آموزی و فرهنگیان در ۶۰ مدرسه شهرستان نکا از دیگر اقدامات مهم اداره آموزش و پرورش شهرستان نکا در سال جاری بود.

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *