اجتماعی 31 مرداد 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پوشش 42درصدی بیمه سلامت در مازندران/با 2695 مرکز قرارداد داریم

مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران گفت: در مازندران شاهد پوشش ۴۲درصدی جمعیت استان به تعداد یک میلیون و ۵۰۰ نفر هستیم، تعداد مراکزی که با ما قرارداد داشته و به مردم خدمات ارائه می‌دهند ۲هزار و ۶۹۵ مرکز است.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، حسین جلاهی در گفتگو با خبرنگاران به‌مناسبت هفته دولت با اشاره به اقدامات این سازمان در دولت سیزدهم، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی امید به زندگی ۵۴ سال بود امروز امید زندگی به ۷۵ سال رسیده است، اگر چه در خانم‌ها یکی دو سال بیشتر که این حاصل مجموعه نظام سلامت است که بیمه هم در این مجموعه مشارکت دارد‌.

وی افزود: ما در بیمه سلامت ایرانیان در سال‌های اخیر در مازندران شاهد پوشش ۴۲درصدی جمعیت استان مازندران به تعداد یک میلیون و ۵۰۰ نفر هستیم، تعداد مراکزی که با ما قرارداد داشته و به مردم خدمات ارائه می‌دهند ۲هزار و ۶۹۵ مرکز است.

جلاهی خاطرنشان کرد: سیاست بیمه سلامت این است که ما دو دست خودمان را به سمت همه کسانی که در هرم سلامت به مردم خدمات ارائه می‌دهند دراز می‌کنیم تا با ما قرارداد ببندند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران اعلام کرد: بیمه سلامت استان با هزار و ۶۲ تن گروه پزشکان فوق تخصص، فلو و دندانپزشک، ۱۳۴ آزمایشگاه، ۶۷ مراکز تصویربرداری و پزشکی هسته‌ای، ۴۸ بیمارستان دولتی و خصوصی، پنج مرکز جراحی محدود و دیالیز، سه مرکز ناباروری مستقل، ۶۸۳ داروخانه‌های خصوصی و ۳۶۰ مراکز خدمات جامع شهری و روستایی، ۲۰۰مرکز توانبخشی و فیزیوتراپی، ۶۹ مراکز درمان اعتیاد و ۶مرکز ناباروری همکاری دارد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ بیمه سلامت بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در استان مازندران هزینه کرده است، از ۱۹بهمن ماه سال گذشته در ۵۸ منطقه برخوردار و کم برخوردار و آسیب‌پذیر بیمه سلامت رایگان به جمعیت ۱۰۰هزار نفره این مناطق تعلق گرفت.

جلاهی گفت: به استناد ماده ۷۰ قانون پنج ساله ششم تویعه تمامی افراد فاقد هرگونه بیمه سلامت که ارزیابی وسع از سال ۱۳۹۸ انجام شد در سه دهک اول به‌صورت رایگان بیمه شدند در این بخش در دولت سیزدهم از خرداد ماه جاری با مصوبه هیات وزیران پنج دهک اول درآمدی تا پایان فروردین ۱۴۰۳ بیمه رایگان دریافت کردند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران همچنین اعلام کرد: در دهک‌های ۶ تا ۹ نیز تخفیف‌های قابل توجهی داریم، در سال گذشته دهک چهار و پنج، ۱۰درصد هزینه بیمه را پرداخت می‌کردند و دهک ۱۰، ۱۰۰ درصد؛ امسال دو دهک چهار و پنج رایگان شدند و دهک ۶ که ۳۰ درصد بود به ۲۰درصد و به همین کاهش ۱۰درصدی پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه برخی‌ در همین دهک‌ها شاید توان پرداخت سالانه حق بیمه را نداشته باشند، تصریح کرد: در این راستا دولت سیزدهم مصوب کرد که برای هر سه ماه پرداخت داشته باشند، حق بیمه برای هر نفر در ماه ۱۱۹هزار تومان است و مبلغ سالانه را می‌توانند در چهار قسط پرداخت کنند‌.

جلاهی یادآور شد: همچنین پوشش بیمه درمانی افرادی که بستری شده و هیچ بیمه‌ای ندارند قبل از ترخیص با پرداخت هزینه یک سال بیمه به بیمه سلامت امکان‌پذیر است، طرح پوشش بیمه زندانیان، معتادان و افراد مجهول الهویه در قانون بودجه ۱۴۰۲ تا پایان اسفند ماه پیش‌بینی شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران با بیان اینکه نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی بحثی است که در دولت هوشمند و الکترونیک رقم خورد، عنوان کرد: در حال حاضر این طرح ۱۰۰درصد در حال شکل‌گیری است در سال جاری حدود ۷درصد به تنازل ماه‌ها افزایش داریم.

وی تصریح کرد: در بحث طرح دارویار که بخشی از هزینه‌های که مربوط به ارز ترجیحی است از جیب مردم پرداخت می‌شد از ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۱، هزار و ۳۸۵ اقلام دارویی مشمول ارز شدند که هزار و یک اقلامش سهم سازمان محاسبه و ۳۸۴ اقلام فقط سهم ارز محاسبه می‌شود.

جلاهی گفت: باتوجه به اینکه فرمایشات رهبری تاکید بر بحث جوانی جمعیت داشتند هرم مراقبتی ما به گونه‌ای است که اگر امروز مراقبت نکنیم در سیاه‌چاله پیری قرار می‌گیریم، در مازندران ۲۵ هزار زوج نابارور داریم که بیمه سلامت با ۹۰درصد تعرفه‌های بخش دولتی و غیردولتی در خدمت آنهاست، در همین بخش ما در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۹۳ میلیون تومان هزینه کردیم و آمادگی بیش از این را داریم تا این زوجین دارای فرزند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران اظهار کرد: در بحث بیماران خاص و صعب العلاج که ۱۰۷ عنوان بیماری داریم در سال گذشته دولت ۵هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب کرد که سهم مازندران هم با شناسایی‌های خوبی که اتفاق افتاد کسب رتبه چهارم کشوری بود، در سال جاری ۷هزار میلیارد تومان اعتبار به این بخش تخصیص پیدا کرد تا این بیماران شناسایی و نشان‌دار شوند.

وی افزود: در بحث پرداختی‌ها به موسساتی که در این بخش فعال هستند امروز در بخش سرپایی دو ماه، بخش بیمارستانی در صورت دریافت اسناد هزینه پیشرفت ۵۰درصدی در پرداختی‌ها را داشتیم، همچنین خدمات در مراکز جامع سلامت در روستا ضمن فعالیت پزشک خانواده از سال ۱۳۸۳ بااصرار که بر الکترونیک شدن نظام ارجاع داریم، ارائه می‌شود، هدفمان کاهش هزینه‌ها از جیب مردم است؛ نهایت ارجاع ۱۵درصد هزینه‌هاست اما در بیمارستان‌ها تا ۹۵درصد هزینه‌ها را بیمه پرداخت می‌کند، پزشک خانواده در سطح شهر تنها ۱۰درصد تعرفه را دریافت می‌کند‌.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *