مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری از ایجاد مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی "سرای آرامش" در مدرسه الزهرا (س) ساری خبر داد.
به گزارش طاهرآنلاین، عبدالرحیم احمدزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت تقارن آغاز سال تحصیلی جدید با ایام دفاع مقدس، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل از طرف نظام تعلیم و تربیت در سال جاری، افزود: کمیته پروژه مهر که بستهای آموزشی و تربیتی است به رسم هر ساله در اداره تشکیل و شامل ۶کمیته زیرمجموعه شامل؛ کارگروه ساماندهی نیروی انسانی فضا و تجهیزات، مردمیسازی، اطلاعرسانی، نظارت و ارزیابی، آموزشی و تندرستی و تعیین صلاحیت است.
احمدزاده با بیان اینکه شعار محوری امسال باعنوان مهارتآموزی، مدرسهمحوری و تربیت تمام ساعتی است گفت: این شعار باعنوان راهبرد اساسی با رویکرد جدید دولت ابلاغ شده است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری ادامه داد: مقام معظم رهبری ماموریتهای متعالی را برای آموزش و پرورش طراحی کرده است، رویکرد این اداره نیز بر مبنای همین سیاستها است.
این مسئول یادآور شد: تلاش بر این است که مدرسه را بهعنوان یک مکان تربیتی و نهاد اجتماعی در سطح جامعه معرفی کنیم، ر بحث پروژه مهر مهمترین ماموریت ساماندهی منابع بود در این راستا ساختار نیروی انسانی مدارس تابعه را با توزیع فراوانی متناسبسازی کردهایم، تا کلاسی بدون معلم نداشته باشیم.
وی عنوان کرد: در بخش امکانات و تجهیزات مدارس، در مرحله اول برای ۳۲ واحد آموزشی تابعه خودمان را با صرف اعتبار حدود ۷۵۰ میلیون تومان بحث بهسازی و نوسازی را انجام دادهایم.
احمدزاده اضافه کرد: همچنین بحث نهضت آسفالت حیاط مدرسه با کمک اداره کل نوسازی مدارس و سازمان عمران شهرداری ساری برای حدود ۳۰ واحد آموزشی انجام شد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری از مانور بازگشایی مدارس در بیستم شهریور ماه در مدرسه ابتدایی دخترانه شاهد خبر داد و اذعان داشت: مراسم روز غنچهها و روز شکوفهها نیز همزمان با پایان شهریور ماه برگزار شد.
این مسئول با اشاره به ساماندهی و گردش مدیران مدارس، گفت: ما در منطقه یک ساری در کمیته تبلیغ اقدام به بازسازی فضای تبلیغی مدارس بهویژه درب ورودی و تابلو با لوگوی جدید کردیم.
وی از ایجاد مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی “سرای آرامش” در مدرسه الزهرا (س) ساری با صرف اعتبار ۸۷۰ میلیون تومانی برای خرید تجهیزات، خبر داد و یادآور شد: همه دانش آموزان استان و ناحیه یک و دو ساری میتوانند از ظرفیت این مرکز معین استانی استفاده کنند.
احمدزاده خاطرنشان کرد: همچنین قرارگاه جهادی ” نصیب برابر تربیتی” را با هدف حمایت از دانش آموزان مناطق محروم، حاشیه شهرها، مناطق کم برخوردار و آسیب پذیر در مرکز استان ایجاد کردیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری گفت: آموزش و پرورش ناحیه یک ساری ۲۴۵ واحد آموزشی دارد که ۴۴هزار و ۷۵۰ دانش آموز در حال تحصیل دارد، همچنین ۱۲ هزار دانش آموز در ۹۷ واحد آموزشی غیردولتی درس میخوانند، در سال جاری ۳هزار و ۸۰۳ دانش آموز پایه اول ورودی و ۳ هزار و ۲۰۰ نوآموز داریم.
این مسئول علت تراکم تراکم دانش آموز در منطقه یک ساری (مرکز شهر) را عدم توسعه متوازن و جانمایی اشتباه اعلام و تصریح کرد: این بحث مشکلات و مسائلی همچون افزایش ترافیک و غیره ایجاد کرده است.
وی با اشاره به محدود کردن راه اندازی مدرسه جدید، عنوان کرد: در شرایط جدید توسعه مراکز علمی نخواهیم داشت، نظارتها در کمیته نظارت فرآیندی خواهد شد، تعطیل کردن شیفت صبح مراکز علمی نیز در دستور کار قرار دارد.
احمدزاده از تدوین و ابلاغ برنامه سنواتی منطبق با اسناد تحولی خبر داد و گفت: امسال با افزایش هزار و ۲۰ دانش آموز مواجه بودیم که اکثرا از شهرهای مجاور هستند.