مراسم تجلیل از همکاران کنگره بینالمللی غدیر و نهجالبلاغه در رستوران حاج حسن صفری ساری با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی مازندران و مسئولان دیگر برگزار شد.
به گزارش طاهر آنلاین، در این مراسم، آیت الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: برگزاری کنگره بین المللی غدیر و نهج البلاغه جهاد اصغر و راهکار ترویج غدیر یا همان جهاد اکبر اولا ارجاع نگاه دنیا را به منابع اصلی غدیر و دوم حفظ که دستاوردهای فرهنگ غدیر و نهج البلاغه است که در طول مدت ۱۴۰۰ سال به دست آوردهایم است.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در این مراسم ضمن تقدیر از میزبان این برنامه، کمیتههای علمی، اجرایی، مقالهنویسان، رسانهها برای انعکاس اخبار این کنگره، افزود: از دبیر کنگره بینالمللی غدیر هم صمیمانه تشکر میکنم، عنوان کنگره باید خروجی متناسب با خودش را داشته باشد و به ما راهکار بدهد، انتظار دارم دوستان از لابه لای بیش از ۳۰۰ مقاله ببینند چند راهکار برای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه بهدست میآید.
وی با اشاره به راهکار ترویج فرهنگ غدیر، خاطرنشان کرد: بنده دو راهکار ارائه کردم، اول این که ما نگاه دنیا را به منابع اصلی غدیر و شناخت علی (ع) رجوع بدهیم، مقام معظم رهبری در پیام به جوانان غربی نیز همین نکته را فرمودند، واقعیت این است که خودمان را باید کنار بکشیم عملکرد ما حجاب غدیر است.
آیت الله محمدی لایینی ادامه داد: راهکار دوم این است که ما آنچه را که در این ۱۴۰۰ سال به دست آوردهایم اعم از داشتهها، یافتهها و ساختههای خودمان را خوب حفظ کنیم که اگر چنین نباشد گسترشی درکار نیست.
این مسئول انقلاب اسلامی یکی از بهترین یافتههای فرهنگ غدیر دانست و تاکید کرد: اگر این انقلاب بشکند حمام خون به راه می افتد و تا چند قرن دیگر نمیتوانیم حتی اسم ائمه اطهار را بر زبان جاری کنیم.
وی با بیان اینکه خدا شهید سلیمانی را رحمت کند امروز اگر این حرم حفظ شود همه چیز حفظ خواهد شد، به گفته یکی از سلطنت طلبان در رسانه های خارجی، گفت: اینها گفتند که اگر انقلاب بشکند قبر ائمه اطهار را می شکافیم و بدنهای مطهر آنها را به مدینه میفرستیم، اینها یک چنین درندههایی هستند، دیگر دینی باقی نمیماند.
آیت الله محمدی لایینی خواستار عملیاتی کردن راهکارها و منتهی کردن به کار شد و تاکید کرد: مثلا اینکه در مراکز اموزشی راهکارهای ترویج غدیر را معرفی و نهادینهسازی کنیم یعنی از راهکار به برنامه و کار برسیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران، خطاب به همکاران برگزاری این کنگره اعلام کرد: شما نیمی از راه را آمدید و جهاد اصغر انجام دادید، راهکار تبیین راهکارها است، امیدواریم کم داشته باشیم ولی عملیاتی نه اینکه شاهد تعداد بسیاری از مقالات روی میز مانده باشیم.
روح الله سلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، اظهار کرد: کار برای مولا (ع) کار بسیار ارزشمندی است و مازندران دیار علویان در این حوزه پیشگام است، مولا علی (ع) شخصیت بی بدیل و بینظیری در بین جامعه بشری است، زوایای شخصیتی ایشان نیاز به تعریف و بازخوانی دارد.
وی از حضرت علی (ع) باعنوان پهلوان میدان رزم یاد کرد و افزود: ایشان شخصیتی ممتاز و الگویی برای همه نسلها است.
سلگی خواستار پیشگامی و تکامل این حرکت شد و تاکید کرد: این افتخاری بزرگ است که این نهال توسط مردم مازندران در ایران اسلامی گسترده و پهناور شده است، دیار علویان یک مکتب است، پیام دیار علویان پیام غدیر و مکتب آن مکتب غدیر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به اینکه در هفته روز ملی مازندران قرار داریم، اضافه کرد: دیار علویان دارای سبقه تاریخی و طولانی است، باید مراقب باشیم تا خدشهای به زنجیره عشق و علاقهای که به اهل بیت (ع) وجود دارد خدشه دار نشود
این مسئول عنوان کرد: پیام هفته مازندران به مردم ایران این است که انسجام و اتحاد و تقابل با جریانی بهنام دموکراسی است، اینها همانند خفاشانی هستند که میخواهند مسیر روشنایی را سد کنند.
عباسعلی ابراهیمی دبیر این کنگره، در این مراسم ضمن تقدیر از حضار، اظهار کرد: کنگره غدیر و نهج البلاغه این حرکت ارزشی با همکاری بنیاد بینالمللی غدیر کشور، نماینده ولی فقیه در مازندران، دست اندرکاران و اصحاب رسانه به نحو احسن برگزار شد.
وی با اشاره به یک حدیث نبوی، افزود: پیامبر گرامی اسلام در محفلی به فرد غریبهای که خسته ولی تشنه دردودل کردن با ایشان بود، کلید و راه رسیدن به بهشت را نشان دادند، ایشان پس از سکوت معنیداری، به توجه بر آخربینی و عاقبتاندیشی تاکید کردند.
حجت الاسلام ابراهیمی همچنان خاطرنشان کرد: آخربینی حقیقی به توجه به عالم قیامت برمیگردد، یعنی هر حرکتی که انجام میدهید باید پیوست اخروی داشته باشد، یعنی همان راهی که علی (ع) آن را در پیش گرفت.
دبیر کنگره بین المللی غدیر و نهج البلاغه، تصریح کرد: اگر بخواهیم در برابر اغتشاشات، فتنهها و دست تجاوزکار آلوده به خون ضعفا مخصوصا به مکتب تشیع قرار بگیریم باید آخربین باشیم یعنی حق بینی و در محضر خدا زندگی کردن و مرصادی زیستن.
این مسئول با تاکید بر اینکه پیوست علی (ع) داشتن در برخورد با مشکلات و مصائب راهگشا است، اذعان داشت: منطق ما منطق امیرالمومنان (ع) است، ایشان دردودلشان را به چاه گفتند اما حاضر نشدند در مقابل دونصفتان سر تعظیم بلند کنند، ما هم محبان همین شیره هستیم.