اخبار استان 07 آبان 1403 - 4 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

طرح طراوت محله‌محور و تقویت‌کننده فرهنگ مسجد است

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران گفت: طرح طروات، بسیار کاربردی و ناظر بر محله و منطقه و جوانان و نوجوانان آن منطقه، نوشته شد و هم، محله محور براساس احیا و تقویت فرهنگ مسجد است.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، حجت الاسلام محمد ترابیان، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران با جابر کریمی، نماینده مدیر کل امور شهری استان، روابط عمومی ها و معاونت های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری استان، امروز دوشنبه (7 آبان) درباره طرح فرهنگی هنری طراوت در استانداری دیدار و گفتگوی صمیمانه ای داشتند.

حجت الاسلام ترابیان طی سخنانی به تشریح طرح فرهنگی هنری طراوت پرداخت و اظهار کرد: امروز که نمایندگان شهرداری های استان مازندران حضور دارند، می توان با تعامل یکدیگر به خروجی های خوبی برای اجرای این طرح رسید و شهرداری ها، پای کار برای اجرای این طرح بیایند.

وی بیان کرد: طرح های مختلفی در کانون های مساجد اجرا می شود که یکی از آن طرح ها، طرح طراوت بود که ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد با همکاری شهرداری یزد از 4 سال گذشته، طرحی را با شهرداری آغاز کرد و 40 کانون شهری، این طرح را اجرا کردند و مورد استقبال شهرداری قرار گرفت و از لحاظ مالی و … حمایت شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران ابراز کرد: شهرداری یزد، سه میلیون تومان در سال گذشته به ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد، کمک مالی کرد که در 40 کانون شهر یزد اجرا شد و نتایج رضایت بخشی را به همراه داشت.

وی گفت: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به بومی سازی طرح اجرا شده طراوت در یزد پرداخت و طرح کلی با امضا وزیر کشور برای استانداری ها فرستاده شد.

وی بیان کرد: طرح طروات، بسیار کاربردی و ناظر بر محله و منطقه و جوانان و نوجوانان آن منطقه، نوشته شد و تاثیرگذاری زیادی دارد چراکه به مسجد با طراوت و محله با نشاط، توجه ویژه دارد و هم، محله محور براساس احیا و تقویت فرهنگ مسجد است.

حجت الاسلام ترابیان ابراز کرد: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد با تعامل شهرداری ها، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان به اجرای طرح طراوت می پردازند و در برگزاری این طرح، نقش دارند.

وی گفت: مساجد و کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران به نیازهای فرهنگی، اشتغال آفرینی، برنامه های قرآنی نظیر «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» از منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی با داشتن 400 کتابخانه در کانون های مساجد استان و … عنایت ویژه دارد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران، استعدادیابی در مرحله ثبت نام و آموزش و تولید و رقابت و داوری را مراحل اجرایی کردن طرح طراوت برشمرد و افزود: نقش آفرینی مسجد در شهر، شناخت استعدادهای نیروهای شهری، مهارت افزایی و کارآفرینی برای آینده سازان جامعه و پویایی مساجد را از جمله اهداف طرح طراوت اعلام کرد.

حجت الاسلام ترابیان اظهار کرد: شناسایی مساجد مورد هدف، نظارت بر اجرای روند اجرای طرح طراوت، فراهم کردن زیرساخت ها از بخش های دیگر اجرایی کردن طرح طراوت هستند که می توان با اجرای آن همانند طرح صعود به سمت مسجد، سوق داد.

جابر کریمی، نماینده مدیر کل امور شهری استان مازندران طی سخنانی به تعامل با کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره و اظهار کرد: تشکل مسجد، مردمی است و توسط مردم، اداره می شود.

وی بیان کرد: مسجدی ها، زیاده خواه نیستند و نقش های متنوعی در جامعه دارند و تاثیرگذار در اجتماع هستند.

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *