معاون امور اقتصادی استاندار مازندران خواستار تلاش و کارگروهی در زمینه جلب سرمایهگذار و ایجاد زنجیرههای ارزش راهبردی در حوزههای مختلف در راستای ایجاد اشتغال در مازندران شد.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، حسن خیریانپور امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، خواستار تلاش و کارگروهی در زمینه جلب سرمایهگذار و ایجاد زنجیرههای ارزش راهبردی در حوزههای مختلف در راستای ایجاد اشتغال شد و اظهار کرد: در حال حاضر در مازندران ۸۰ طرح سرمایهگذاری بزرگ به مبلغ ۱۸۰ هزار میلیارد تومان داریم اگر تمرکز کنیم و گرهگشایی صورت بگیرد تا پایان سال شاهد پیشرفت خواهیم بود.
وی افزود: در پنجمین نمایشگاه بینالمللی کشور به بحث زنجیرههای ارزش راهبردی تاکید شد؛ یعنی طراحی، بستهبندی، تامین، تولید و نهایتا مصرف، اگر درباره مرکبات صحبت میکنیم باید بدانیم برای تولیدش چه اقدامی قرار است انجام بدهیم، باید بهترین بستهبندیها یا حتی فراوریها را برای مرکبات بهکار ببندیم،
خیریانپور خاطرنشان کرد: طیور و آبزیان، شیلات و آبزیان، مرکبات و کیوی، لبنیات و غیره، از جمله زنجیرههای ارزش استان هستند، جهاد کشاورزی مصادیق زنجیرههای ارزش راهبردی کشاورزی را باید تولید کند، هر استان یک محصول را مطرح کرده است.
معاون امور اقتصادی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: از ۱۹۲ واحد تملیکی در شهرک صنعتی ۱۳۲ واحد آن از تملک بانکها خارج شد، برای بخش کشاورزی نیز باید کمیتهای ویژه تشکیل و در کوتاهمدت نسبت به خروج واحدهای از تملیک بانکها اقدام شود.
وی اضافه کرد: باید بپذیریم که در مازندران زمین ما محدود است و میتوانیم با استفاده از فناوریهای نوین نسبت به کشت گلخانهای بهویژه تولید بیشتر صیفیجات، گل.ها و لیمو ترش کمیتهای تحت عنوان کمیته توسعه کشت گلخانهای اقدام کنیم، همچنین ما ۷۰۰ گونه بهترین گیاههای دارویی را در استان داریم میتوانیم روی تولید همین بحث تمرکز کنیم.
خیریانپور خاطرنشان کرد: امروز واحدهای صنعتی همچون دوشه هراز، کاله و گلا روزانه ۱۵۰ تن شیر از استانهای دیگر وارد میکنند، ما نیاز داریم واحدهای ۱۰۰راسی در روستاها ایجاد کنیم، واحدهای صنعتی ما نیاز به شیر دارند.
معاون امور اقتصادی استاندار مازندران تصریح کرد: خرسندیم که با موافقت بنیاد مستضعفان واحد ۱۰هزار راسی مولد در دشت ناز و پشرت در کیاسر، بهدشت در گلوگاه، اکسین و غیره استارت خورد.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال سرمایهگذاران بروید منتظر نباشید خودشان مراجعه کنند، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان
*فعال کردن ۱۹ واحد تولیدی در بابلسر اقدامی جهادی است
رحیم بخشی مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استاندار مازندران با اشاره به گزارش واحدهای تولیدی در استان، گفت: واحدهای تولیدیای فعال است که پروانه بهرهبرداری داشته باشد.
وی افزود: فرماندار بابلسر ۱۹واحد راکد را فعال کردند که اقدامی جهادی است، درخواستمان این است که فرمانداریهای ۲۲ شهرستان با محوریت جهاد کشاورزی طبق ابلاغیه کارگروه اشتغال عمل کنند.
بخشی با تاکید بر لزوم دوری از قانونگریزی، فرمانداران را بازوان اصلی اشتغال در استان دانست.
همچنین فرج الله فتح الله پور رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ماندران نیز بهرهوری را از جمله نکات کلیدی در حوزه اشتغال دانست و گفت: باید واحدهای غیرفعال را تبدیل به واحد فعال کنیم، هدفگذاری کمی برای سرمایهگذاری و بهرهوری در این مسیر ضرورت دارد.
در ادامه منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، مزیت اصلی اشتغال استان را بخش کشاورزی دانست و گفت: ما در استان در بحث صنایع تبدیلی مشکل داریم، در حوزه تولید لبنیات شاهد کاهش بودهایم.
گفتنی است؛ در این جلسه طرح سرمایهگذاری برای پروژه ایجاد تله کابین و ساخت هتل هفت ستاره در کلاردشت به مساحت ۱۴هزار و ۷۰۲ متر به مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان با هدف ایجاد اشتغال برای هزار و ۲۰۰ نفر بدون درخواست یک ریال تسهیلات که از سال ۱۳۹۶ مطرح شد و هنوز با گرههای قانونی مواجه است بررسی و دستور سازمانی و اداری برای ورود به فوریت این طرح به کمیسیون تبصره یک کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری صادر شد.