مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت هپینس در ساری از تولید حدود ۳۲نوع محصول در این مجموعه باوجود ۴۵ نیروی کار مستقیم خبر داد و گفت که تولید کنسرو ماهی را در برنامه کاری خود قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، شهرام شاهسونی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت هپینس (تولید محصولات انجمادی و بستهبندی) شرکت شمساشمال امروز سه شنبه ۱۷ مهر ماه در نشست خبری با خبرنگاران که در شهرک صنعتی شماره یک ساری برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه ما از سه بخش؛ آبزیان، ماکیان و گوشت قرمز تشکیل شده، محصولات ما در سراسر کشور موجود است.
وی با اشاره به تولید ۳۲ نوع محصول مختلف، افزود: هدفمان سازگاری تولیدات با ضایقه ایرانی و افزایش تولید است، بهتازگی تولید کنسرو ماهی تن را در برنامه قرار دادیم.
شاهسونی از وجود ۴۵ نیروی کار مستقیم در این شرکت خبر داد و خاطرنشان کرد: این مجموعه در بخشهای مختلفی همچون؛ آزمایشگاه مدرن و مجهز، سبستم بستهبندی، انبارداری، نیروی کار ماهر، واحد تحقیق و توسعه، خط قطعه بندی و فراوردی و … فعالیت دارد.
مدیرعامل شرکت هپینس با اشاره به تولید شامی گوشت، انواع برگرها، کباب لقمه و سوخاریها، انواع جوبهکباب، سوخاری، انواع ماهی پاک شده، ماهی کباب، ناگت ماهی و غیره گفت: شرکت مجهز به دستگاه فرمر بوده و از روش اتمسفر اصلاح شده استفاده میکنیم.
دکتر محمدحسین قدیری دامپزشک و مسئول فنی و ناظر پزشکی این مجموعه با اشاره به اینکه صنایع غذایی منشا دامی دارد، بیان کرد: ما بهعنوان ناظر بهداشتی در این اداره هستیم، تمام تلاشمان ارائه محصولات سالم و باکیفیت است.
گفتنی است: این نشست به همت روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران برگزار شد که با بازدید خبرنگاران از بخشهای مختلف این مجموعه همراه بوده است.