وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: چرخه مدیریت در اقتصاد کتاب و فرهنگ را تغییر میدهیم، در برنامه کاری خود عنوان ملی شدن صنعت نشر را قرار داده بودیم.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، محمد مهدی اسماعیلی امروز در مراسم جشن خودکفایی در تولید کاغذ ایرانی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران با اشاره به بازدید دو سال قبل از کارخانه چوب و کاغذ اظهار داشت: امروز در نقطهای ایستادیم که تمامی ۱۵۵ میلیون جلد کتاب درسی فرزندان ایران اسلامی در کارخانه چوب و کاغذ تأمین میشود.
وی با اظهار اینکه امروز فقط جشن تأمین کاغذ کتاب درسی نداریم، بلکه بخش مهمی از حوزه نشر نیز به این نقطه خودکفایی رسیدند، افزود: در برنامه کاری خود عنوان ملی شدن صنعت نشر را قرار داده بودیم و در اوایل دولت میزان تولید کاغذ داخلی پنج هزار و ۵۰۰ تن و نیاز آموزش و پرورش ۵۵ هزار تن بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مجموعه بزرگی را در حوزه نشر در شیراز افتتاح میکنیم که ۵۰ هزار تن به ظرفیت نشر در کشور اضافه میکند، افزود: چند مجموعه از جمله کاغذ سبز در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام راحل در حال آماده سازی است.
اسماعیلی با عنوان اینکه همه عناصر و بخشها در کنار هم هستند، افزود: حوزه تولید کاغذ تنها فنی نیست بلکه به یکی از نمادهای هویتی ایران فرهنگی و بزرگ تبدیل شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه همه دستاوردهای بی نظیر صنعتی، دفاعی و غیره محصول نگاه فرهنگی انقلاب اسلامی است، افزود: رهایی از بند استعمار در حوزه فکر و اندیشه باید رخ دهد و حضرت امام راحل ما را ابتدا از استعمار فرهنگی و فکری رها کرد.
وی با اظهار اینکه دولت سیزدهم صادق الوعد است، گفت: طی دو سال عقب ماندگی چنددهه ای جبران شده است و طبق برنامه ترسیم شده، کشور باید به صادرکننده کاغذ تبدیل شود و منطقه را پوشش دهیم.
اسماعیلی تولید کاغذ و خودکفایی را نوعی لبیک گویی به فرمان مقام معظم رهبری دانست و گفت: امروز خوشحال هستیم که گامهای عملی را با همت فعالان حوزه نشر برداشتیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه بسته کاملی را در حوزه کتاب جلو می بریم، گفت: با دستور رئیس جمهور برای تمامی طرحهای عمرانی کتابخانه ای تأمین اعتبار میشود.
وی گفت: حوزه نشر باید از مظاهر خوداتکایی و خودباوری باشد و ملی شدن صنعت نشر در دستور کار قرار دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد اینکه تفکری حوزه فرهنگی را دچار عقب ماندگی کرده بود، گفت: چرخه مدیریت در اقتصاد کتاب و فرهنگ را تغییر میدهیم و وظیفه تسهیل گری و حمایت را در حوزههای مختلف فرهنگی از جمله کتاب، موسیقی، فعالیتهای دینی، قرآنی و غیره را داریم.