مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از افتتاح خط لجن تصفیهخانه بابل که حدود ۱۵ سال مردم حاشیه آن منتظر افتتاح این پروژه بودند، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، بهزاد برارزاده در گفتگو با خبرنگاران بهمناسبت هفته دولت، ضمن تبریک این هفته با بیان اینکه بنده وظیفه سقایی مردم استان را برعهده دارم، اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب استان مازندران مدیریت ۵۸ شهر و هزار و ۷۸۸ روستا را برعهده دارد و مابقی روستاها از طریق هیئات امنا و شوراها مدیریت میشود.
وی افزود: ما در طی دو سال گذشته در دولت سیزدهم از این بابت که به شهرها و روستاها در حوزه آبرسانی نگاه ویژه شود اقدام شد، تکرار مسیر و تاکیدات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ برای آبرسانی ۱۰هزار روستا و ۷هزار و ۳۰۰ میلیارد در گام اول در اختیار نمایندگان گذاشته شد تا پیگیری شود.
برارزاده همچنین گفت: در مازندران که میزبان مسافران از سراسر کشور است در حوزه آب باید نگاهی ویژه میشد، بنا بر تاکیدات استاندار استان کتابچه تنش آبی استان مازندران را ارائه دادیم و پیگیر اعتبارات شدیم و امروز شاهد تحول شرایط هستیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از بیش از هزار کیلومتر اصلاح شبکه، ۳۰۰ کیلومتر خط انتقال و حفر ۳۵ حلقه چاه خبر داد و گفت: از ۷۳۱ حلقه چاه و ۳۷۳ دهنه چشمه موجود در مازندران در سال ۱۴۰۱، اقدام به بهسازی ۷۳ حلقه چاه و اضافه کردن ۹۵۰ لیتر در ثانیه آب و بهسازی ۱۲۰ حلقه چاه در سال جاری کردیم که ۲هزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه به منابع آبی ما اضافه خواهد شد.
وی با اعلام اینکه ۸۸ درصد از منابع ما از سفرههای زیرزمینی و چشمهها و ۱۲درصد از آبهای سطحی است، گفت: در دولت سیزدهم این اقتدار و نگاه وجود دارد که به سمت آبهای سطحی برویم، نیاز آبی ما در مازندران در پیک مصرف تا ۱۶هزار تا میرسد و منابع تامین ما ۱۴هزار تاست و این خلا را توانستیم با پیگیریها و اقدامات برطرف کنیم.
برارزاده عنوان کرد: ما ۶۲هزار و ۵۰۰ کنتور خراب را تعویض کرده و ۱۳۳ روستای جدید را تحویل گرفتیم، در حال کار کردن روی ۴۸۵ پروژه هستیم که در هفته دولت ۷۳ پروژه به افتتاح خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران اضافه کرد: در بحث روستاها علاوه بر اعتبارات استانی با تشکیل بنیاد خیرین و دریافت حمایت از یک خیر آبرسان کشور در سال ۱۴۰۰، بهنام آقای ابراهیمی ۶۱ کیلومتر لوله و سال بعد آن ۵۳ کیلومتر لوله دریافت کرده و ۷۳ روستا را آبرسانی کردیم و امسال این خیر ۱۵۰ روستا و ۲۴۱ کیلومتر لوله اهدا کردند.
وی خواستار کمک خیران در حوزه آبرسانی شد و تاکید کرد: به تلاش جهادگران و فرماندهی سپاه کربلای مازندران امروز ۲۲۰ روستای استان در حال آبرسانی است، پیشرفتمان انقدر خوب صورت گرفته که در کشور ۱۰استان دیگر را در فاز دوم محرومیتزدایی گنجاندند و ما توانستیم ضمن اعلام محرومیت و نیاز، در فاز دوم ۶۰۰ روستا با هزار و ۵۰ میلیارد اعتبار قرارداد بسته شد و بهزودی ابلاغ میشود تا تشنگی و نیاز استان برطرف شود.
برارزاده همچنین خاطرنشان کرد: امروز ۳۵۰ میلیارد تومان قرارداد داریم، نیاز ما هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است و در این بخش مطالبه داریم، ما باید برای اینکه بتوانیم خودمان را بهروزرسانی کنیم باید زیرساختها را آماده کنیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به ظرفیت بسیج و گروههای جهادی و تاثیر آن بر کاهش هزینهها، گفت: در حوزه فاضلاب عقبماندگیهای ذاتی داریم، امروز ۱۸ شهر استان طرح اجرای فاضلاب دارد که ۹شهر از خدمات جاریسازی فاضلاب و مجهز به تصفیهخانه بهرهمند است، البته همه ۵۸ شهر باید داشته باشیم.
وی درخصوص درگاههای جدید در حوزه اعتبارات و استفاده از ظرفیتهای ملی برای خدماترسانی، بیان کرد: مثلا استفاده از ظرفیتهای نفت و غیره در حال انجام است، استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس از جمله اصول مهم بود.
برارزاده خاطرنشان کرد: موضوع بهرهمندی فاضلاب برای کل استان به دلیل نزدیکی شهرها به دریا نیاز است اما تنها ۱۹درصد از جمعیت شهری ما تحت پوشش خودمان فاضلاب و در ۶ شهر خدمات تصفیه فاضلاب و پساب در حال انجام است که باید ارتقا پیدا کند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران افزود: در سال ۱۴۰۲، تصفیهخانه فریدونکنار، بابل با اعتبار ۷۸۰ میلیارد تومانی، در هفته دولت موتور دوم تصفیه خانه بابلسر با اعتباری بالغ بر ۴۷۰ میلیارد ریالی دلار کلنگزنی خواهد شد و اینها نوید روزهای خوبی است.
وی با اشاره به تنظیم برنامه پنج ساله با ماده ۲۳، اعلام کرد: ظرفیت ما همین الان در بحث تصفیهخانه گلوگاه در دستور کار است، مُدول ورودی ۱۲ تا ۱۴هزار تا اما ظرفیت ما ۱۰هرار مترمکعب است، در شهریور ماه ۱۴۰۳ شاهد افتتاح مُدول دو و ارتقای مُدول یک خواهیم بود.
برارزاده در پایان عنوان کرد: در هفته دولت ۵۳ پروژه داریم که برای ۵۰ پروژه بالغ بر ۲۶۰ میلیارد تومان هزینه شد، کلنگزنی بزرگ پروژه بابلسر و افتتاح خط لجن تصفیهخانه بابل است که ۱۵ سال مردم حاشیه آن منتظر افتتاح این پروژه بودند.