حضور در ارتش را از پدر به ارث برد و به پسرش منتقل کرد، بهترین خاطرهاش رژه در مقابل چشمان فرمانده کل قوا و بدترینش به لحظه انداختن طناب دور گردن اعدامیها برمیگردد....
به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین_ سال ۱۳۶۴ درست در کوران جنگ بود که بعد از قبولی در کنکور دانشکده افسری بهعنوان یک ارتشی پذیرفته شد و لباس وظیفه به تن کرد، پس از آغاز خدمت به مناطق مختلفی همچون؛ کردستان خوزستان، لرستان، گلستان و غرب مازندران اعزام شد.
بعد از یک سال از آغاز دوره خدمت ازدواج کرد و به همسرش گفت که ممکن است امروز باشد و فردا نه، اما همسرش بیقراری میکرد و برایش سخت بود، با این حال از علاقهاش به حضور در ارتش ذرهای کم نشد، همسرش ادامه تحصیل داد و پزشک جراح عمومی شد.
پدرش یک نظامی بود و همیشه دوست داشت پسرش را در لباس ارتش ببیند که همین شد، از آنجایی که علاقه زیادی به تحصیل داشت همزمان در دانشکده حقوق ثبتنام کرد و قاضی نظامی شد.
در دهه ۶۰ و ۷۰ که در کشور جرایم مالی بسیار کم بود، او وظیفه رسیدگی به جرایم نظامی و انتظامی همه نیروهای مسلح را برعهده داشت و بهعنوان قاضی در محکمه قضایی حضور داشت.
اولین باری که طناب بر گردن یک اعدامی انداخت شد را هنوز بهیاد دارد، روزی که درست پس از مشاهده اعدام خلوت کرد و یک دل سیر اشک ریخت که چرا با قلم و قضاوتش جان یک انسان گرفته شد، فردی که از نیروهای مسلح و آشنا به همه قوانین بود اما مرتکب قتل شده بود و مجازاتش جز اعدام نبود، بعد از آن شاهد اعدامهای فراوانی بود و این را از بدترین خاطرات ثبت شده دوره خدمت خود عنوان میکند.
و اما بهترین خاطره او، انجام رژه در حضور مقام معظم رهبری است که در دانشکده افسری در سال ۱۳۶۸ رقم خورد، رژه در مقابل چشمان فرمانده کل قوا و دینی، برایش غرورآفرین بود.
نعمتالله محمدنژاد که اکنون حدود ۶۰ سال دارد یک بازنشسته ارتشی اهل ساری است، ارتش را نعمت میداند و به جوانان علاقهمند برای ورود به ارتش جمهوری اسلامی چند توصیه دارد؛ اول اینکه حضور در نیروهای مسلح خصوصا ارتش شغل خوبی است، نظامیها افراد باکلاس و جنتلمنی هستند، اکثر فرمانداران و بخشداران موفق ارتشیهای بازنشسته بودند.
به گفته وی تشکیل ارتش برای دفاع از کیان و مرزهای کشور است و ارتشیها پس از آمادگی لازم جسمی و سلاحی در صورتی که اتفاقی در مرزها بیافتد روانه خواهند شد، حقوق و مزایای ارتشیها با نیروهای انتظامی در یک سطح است در حالی که شاید برخیها فکر کنند دستمزد نیروهای ارتش بیشتر است.
او تاکید دارد که شغل نظامی با غیرت مردانه یک مرد خیلی سازگار است، ارتش یک دژ است که افراد در آن تربیت میشوند، سختیهای خاصی دارد اولین سختی برای جسم، همچنین خانواده یک ارتشی باید با او هماهنگ باشند و بدانند که ساک یک ارتشی همیشه بسته است، یک ارتشی در هر پلهای باید هم فرمانپذیر و هم فرمانده باشد.
آقای محمدنژاد همچنین خطاب به مسئولان میگوید: مهمترین مشکل نیروهای مسلح بحثهای معیشتی، مسکن و مسائل اقتصادی پرسنل هست و از آنجایی که با محدودیتی که در لباس و مسائل محرمانه دارند هرگز نمیتوانند وارد اسنپ شوند یا کارهای دیگری را برای کسب درآمد انجام دهند که به این بخش باید توجه ویژه شود.
این ارتشی بازنشسته که اکنون مشغول وکالت است، دو فرزند دارد، علی و زهرا، پسرش علی نیز نظامی است و راه پدر و پدربزرگش را در پیش گرفته است.
گفتنی است: 29 فروردین ماه در تقویم جمهوری اسلامی روز ارتش نام گرفته، ارتش کشورمان اعم از نیروی زمینی، دریایی، هوایی و نیروی پدافند هوایی در کنار سپاه پاسداران و نیروهای انتظامی مجموعه نیروهای مسلح را تشکیل میدهد.