فرهنگی هنری 09 آبان 1403 - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان برای بانوان در روستای اسرم

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میاندورود از برگزاری کارگاه‌های آموزشی "رشد شخصیتی، رشد و توسعه فردی" با همکاری فاطمه میرزائی کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به صورت رایگان برای بانوان روستای اسرم خبر داد.

سبحانی رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میاندورود در گفت‌گو با خبرنگار طاهر آنلاین، با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند تأثیرات مثبت زیادی بر روی مادران و جامعه روستایی داشته باشد اظهار کرد: این کارگاه‌ها در کتابخانه‌های روستایی می‌تواند مزایای زیادی داشته باشد‌.

وی با اشاره به مزیت افزایش آگاهی و دانش، افزود: این کارگاه‌ها می‌توانند به مادران اطلاعات و مهارت‌های جدیدی در زمینه‌های مختلف، مانند تربیت فرزند، بهداشت و سلامت، مهارت‌های زندگی و مدیریت مالی ارائه دهند.

سبحانی تقویت ارتباطات اجتماعی را مزیت دیگر برپایی این کارگاه دانست و تصریح کرد: برگزاری این کارگاه‌ها می‌تواند فرصتی برای مادران باشد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و شبکه‌های اجتماعی خود را گسترش دهند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میاندورود با اشاره به بحث توسعه مهارت‌های فردی، گفت: این کارگاه‌ها همچنین می‌توانند به مادران کمک کنند تا مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرند که می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی آن‌ها و خانواده‌هایشان کمک کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: تقویت حس اعتماد به مزیت دیگر است، یادگیری مهارت‌های جدید و بهبود دانش می‌تواند به افزایش اعتماد به نفس مادران کمک کند و آن‌ها را در نقش‌های خود توانمندتر کند.

وی به ترویج فرهنگ کتابخوانی اشاره و تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌ها در کتابخانه‌ها می‌تواند به ترویج فرهنگ کتابخوانی و استفاده از منابع کتابخانه‌ای کمک کند و مادران را به مطالعه و یادگیری بیشتر ترغیب کند.

سبحانی تاکید کرد: حمایت از خانواده‌ها نیز فایده دیگر است و این کارگاه‌ها می‌توانند به عنوان یک منبع حمایتی برای مادران عمل کنند و به آن‌ها کمک کنند تا با چالش‌های روزمره بهتر کنار بیایند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میاندورود یادآور شد: تقویت جامعه محلی مزیت دیگر است و با افزایش آگاهی و مهارت‌های مادران، جامعه روستایی می‌تواند بهبود یابد و به سمت توسعه پایدار حرکت کند.

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *