مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: بخش عمده ای از گندم تولیدی استان به هدر می رود و این یک معظل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزش های لازم و برنامه ریزی مناسب می توان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن گردید.
به گزارش طاهر آنلاین، به مناسبت فرا رسیدن روز گندم و نان مراسمی در ایستگاه تحقیقات بذر روستای بایع کلا شهرستان نکا با حضور مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران برگزار شد.
در این مراسم که به منظور بازدید از طرح های آزمایشی ، مزارع پرورش و تکثیر بذر ایستگاه تحقیقاتی روستای بایع کلا در شهرستان نکا صورت گرفت ، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضمن بازدید از مزارع به گفتگو با محققان و کشاورزان پرداخت.
مهندس وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در ابتدا ضمن تبریک روز ملی گندم و نان به محققان ، کارشناسان و کشاورزان حاضر در مراسم اظهار داشت: رمز موفقیت و عبور از تهدیدها، استفاده از قدرت و توانایی محققان و کارشناسان مستعد استان در افزایش کیفیت و کمیت تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم است.
وی ضمن تشکر از مرکر تحقیقات کشاورزی اظهار داشت: اینجانب به سهم خود از اقدامات گسترده صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تشکر می کنم، اما در استان مازندران می بایست مقاومت گندم های تولیدی در برابر رطوبت و بارندگی افزایش پیدا کند تا کشاورزان ما در مناطق کوهستانی متضرر نگردند.
وفائی نژاد افزود: ما خبره ترین کارشناسان و تحصیلکردگان علوم کشاورزی را در استان داریم و نیازمند به این هستیم با اتکا به توانایی آن ها و دانش محققان کیفیت گندم های تولیدی در استان را به درجه ای از کیفیت برسانیم که بتوان بدون اختلاط با گندم های مرغوبتر به یک آرد مناسب برای تهیه نان ماکول رسید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به فرمایشان مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار داشت: بخش عمده ای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایه گذاری و تولید می شود، به هدر می رود و این یک معظل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزش های لازم و برنامه ریزی مناسب می توان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن گردید.