اخبار استان 16 مهر 1402 - 11 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

انتخابات آینده لیله‌القدر انقلاب اسلامی است؛ نقش رسانه‌ها به تنهایی اثرگذار نیست

مدیرکل صدا و سیمای مازندران انتخابات اسفند ماه آینده لیله‌القدر انقلاب اسلامی دانست و گفت: اینکه بگوییم رسانه‌ها در تحقق اهداف سیاسی نقش دارند به تنهایی اثرگذار نیست، چرا که دولت‌ها مجری هستند و اگر عملکرد درستی داشته باشند روحیه و اشتیاق مردم بیشتر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، هادی ابراهیمی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه ابن نشست با موضوع همایش رسانه و انتخابات برگزار شد؛ اظهار کرد: هدف بهره‌گیری از راهکار اصحاب رسانه در رابطه با انتخابات آینده است.

وی موضوع مرجعیت رسانه‌ای را نکته کلیدی این جلسه عنوان کرد و افزود: انتخابات اسفند ماه لیله‌القدر انقلاب اسلامی بوده و بسیار مهم است، ستاد انتخابات در سازمان صداوسیما شکل گرفته و همه ظرفیت‌های خود را به کار گرفته تا انتخابات با بی‌طرفی کامل، پرشور و متفاوت برگزار شود.

*حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای دسیسه‌های دشمن را خنثی می‌کند

ابراهیمی تصریح کرد: رقابت، امنیت، مشارکت و سلامت از جمله موضوعاتی بوده است که اخیرا مقام معظم رهبری در ارتباط با انتخابات بیان کرده‌اند و باید مدنظر باشد، از همین الان صحنه و آرایش انتخاباتی در کشور در حال شکل‌گیری است و انتخابات کمتر از پنج ماه دیگر برگزار خواهد شد، از طرفی دشمن نیز همه توان خود را در جبهه فرهنگی به کار بسته است.

مدیرکل صداوسیمای مازندران با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش آگاهی‌های عمومی و در نتیجه افزایش نقش نظام، عنوان کرد: حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای دسیسه‌های دشمن را خنثی می‌کند، از این رو ما باید راه‌های حضور اثرگذار مردم را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم مورد بحث و بررسی قرار بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: اینکه بگوییم رسانه‌ها در تحقق سیاسی نقش دارند به تنهایی اثرگذار نیست، مثلا در تابید صلاحیت‌ها اگر دایره را وسیع ببینیم طبیعتا انتخابات پرشورتر می‌شود، نکته دوم اینکه دولت‌ها هستند که مجری هستند اگر عملکرد درستی داشته باشند روحیه و اشتیاق مردم بیشتر می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه فضای تبلیغاتی و انتخابی که توسط رسانه‌ها شکل می‌گیرد مهم است، اعلام کرد: بحث تشکیل قرارگاه رسانه‌ای با محوریت صداوسیما صحیح است اما همه هر رسانه می‌تواند به‌عنوان یک قرارگاه رسانه‌ای عمل کنند.

*مرجعیت رسانه‌ای و روایت اول فقط به صداوسیما نیست

مدیرکل صداوسیمای مازندران تاکید کرد: اینکه مرجعیت رسانه‌ای داشته باشیم مهم است، اما در روایت اول ضعیف هستیم و نتوانستیم خوب حضور پیدا کنیم مثلا در اغتشتشات اخیر بعد از ۴۸ الب ۷۲ساعت موفق به سناریونویسی شدیم.

وی با اشاره به اینکه مرجعیت رسانه‌ای و روایت اول فقط به صداوسیما نیست، عنوان کرد: باید روایت اول دست ما باشد، در شکل‌دهی رسانه‌ای مثلثی با سه ضلع؛ مخاطبان، بافت اجتماعی و ابزار رسانه‌ای داریم و این سه مولفه بسیار مهم است.

ابراهیمی همچنین تصریح کرد: اینکه انواع مخاطبمان را بشناسیم و بدانیم که این مثلث را درست کنار هم قرار دهیم مهم است، این نکته که مردم کدام یک از رسانه‌ها را دنبال می‌کنند نیز قابل توجه است، همچنین اگر آسیب‌ها را در مرجعیت رسانه‌ای بشناسیم بهتر و راحت‌تر در موضع خودمان تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

مدیرکل صداوسیمای مازندران با بیان اینکه مرجعیت رسانه‌ای در عالم رسانه یک مفهوم جدید و پیچیده است، عنوان کرد: ما می‌توانیم ضمن ارائه راهنمایی، آرامش‌بخشی به مخاطبان را داشته بایم و در شکل دادن به هویت‌بخشی موثر باشیم.

وی ادامه داد: مرجعیت رسانه‌ای زمانی تولید می‌شود که تولید محتوای کمی و کیفی ما با قدرت باشد، در حقیقت انتخابات به شکل‌گیری نظام سیاسی کمک می‌کند، از این رو باید ببینیم انتخابات در کدام رسانه می‌تواند برای مردم مرجع باشد و باوجود محدودیت‌ها تلاش کنیم نقش‌آفرینی ما به‌عنوان رسانه تاثیرگذر باشد.

*تولید محتوای درست و مرجعیت رسانه‌ای مهم است

همچنین عبدالمهدی حق شناس رییس بسیج رسانه مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه رسانه تشکیل جبهه متعهد رسانه‌ای را نیاز مهم استان دانست و گفت: در اغتشاشات اخیر شاهد انتشار فیلم از شهرهای استان به صدم ثانیه با لوگوی رسانه‌های خارجی بودیم.

وی با تاکید بر روایت اول، عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از جوانان دستگیر شده در اغتشاشات سال گذشته کمتر به رسانه‌های ما توجه می‌کرند پس تولید محتوای درست و مرجعیت رسانه‌ای مهم است.

حق شناس خاطرنشان کرد: متاسفانه یاد گرفتیم که همیشه پاسخ بدهیم، در حالی که نیاز به حرکات آفندی داریم، همچنین همیشه باید قدردان اصحاب رسانه باشیم، امیدواریم این اتفاق تسکیل جبهه رسانه ای ادامه دار باشد.

*اصحاب رسانه سربازان عرصه آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی هستند

علی بالویی مدیر تفاسیر و برنامه‌های سیاسی صداوسیمای مازندران نیز بیان کرد: در طول انقلاب دشمنان تلاش کردند با ابزار مختلف انقلاب را تضعیف کنند اما با درایت مقام معظم رهبری، هوشیاری مردم و کمک رسانه های انقلابی اهداف شومشان خنثی شد.

وی با بیان اینکه تحلیل درست اخبار موجب اعتماد
افکار عمومی می‌شود، افزود: با توجه به فرمایش و تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت در انتخابات، اصحاب رسانه ولایی و انقلابی استان تلاش کنند، زیر چتر ولایت به رسالت خبری خود بپردازند تا شاهد حضور آگاهانه و مشارکت حداکثری در انتخابات باشیم.

گفتنی است در این مراسم، پیشکسوتان و برخی از مدیران رسانه‌های استان به ایراد سخنرانی پرداختند.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *