تا پایان سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۰۰ درصدی سرانه تخت در بیمارستان های امام حسین (ع) و تأمین اجتماعی، عملیات ساخت آزمایشگاه رفرانس و مرکز بهداشت نکا یک و نکا دو به اتمام خواهند رسید.
به گزارش خبرنگار طاهر آنلاین، مهناز قبادی| حجتالاسلام والمسلمین محمد صادق لایینی امام جمعه شهرستان نکا گفت: استقبال و استمرار عمل خیرین نسبت به اهدای زمین برای احداث اماکن بهداشتی درمانی، فرهنگی، ورزشی و دیگر موارد بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی این اقدام را مشابه خدمات ارائه شده توسط امام خمینی (ره)، شهدای والامقام و مسؤولین انقلابی دانست و افزود:واستمرار قدردانی نسبت به مردم از جانب مسؤولین نیز به مانند علاقه و توجه امام خمینی (ره) به مردم از واجبات است.
لایینی تصریح کرد: در اختیار قرار دادن زمین و سایر امکانات توسط مردم و خیرین در حوزههای مختلف کشور، بار زیادی از چالش ها و تأمین اعتبارات را از سوی دولت بر می دارد که این خود برای آنها باقیات صالحات است.
امام جمعه شهرستان نکا اظهار کرد:با انتقال و مهیا کردن امکانات در روستاها، هم پتانسیل و ظرفیت های آنها ارتقاء پیدا کند و هم از مهاجرت ساکنین روستاها به شهرها و مشکلات احتمالی افزایش جمعیت شهر و سختی خدمات رسانی به مردم در پی آن جلوگیری شود.
عبدالرضا بابایی فرماندار شهرستان نکا گفت:
امروز با تحمیل شرایط تحریم های سختگیرانه و همه جانبه دشمنان علیه جمهوری اسلامی، شاهد رفاه نسبی و امنیت مطلق در کشور هستیم.
بابایی افزود:پیشرفت های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در زمینه های علمی، پزشکی، نظامی، اقتصادی و دیگر موارد، ترس و نا امیدی دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خود را به همراه داشت.
نماینده عالی دولت در شهرستان نکا با اشاره به سطح بالای علمی و تخصصی پزشکان و متخصصان جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد:امروز شاهد مراجعه بیماران و همچنین اساتید علمی در حوزه پزشکی و سلامت از سایر کشورها به ایران هستیم که بسیار ارزشمند و قابل توجه است.
فرماندار شهرستان نکا با اشاره به پیگیری های انجام شده در حوزه بهداشت و درمان گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی سرانه تخت در بیمارستان های امام حسین (ع) و تأمین اجتماعی شهرستان خواهیم بود.
بابایی با ارج نهادن به مقام والای شهدای سلامت اظهار کرد:در دوران اوج همه گیری ویروس کرونا پزشکان، پرستاران و عوامل اجرایی بهداشت و درمان کشور با خدمات جهاد گونه به بیماران به درجه رفیع شهادت نائل شدند و حفظ ارزشهای آنها یک وظیفه ملی است.
بابایی تصریح کرد: در طی سفر فروردین ۱۴۰۱ استاندار به شهرستان نکا تا کنون، با اعتبار قابل توجه ۳۴۲ میلیارد تومان در بخش هزارجریب شاهد اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی متعددی بودیم.
علیرضا خانجانی رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان نکا گفت:واز آغاز انقلاب اسلامی تا کنون ۷۴ خانه بهداشت، ۱۶مرکز بهداشت روستایی، ۵ مرکز بهداشت شهری، ۲ بیمارستان و ده ها مرکز خصوصی و دولتی خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان نکا فعالیت دارند.
وی افزود: در طی سال گذشته تاکنون در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی نکا در مجموع حدود ۴۴ هزار نفر مشمول ویزیت و خدمات شدند.
خانجانی با اشاره به برنامه ریزی های مدون و کارشناسی شده ۱۰ ساله برای تکمیل زیرساختهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان نکا اظهار کرد: ۱۶ هزار متر مربع مساحت در نظر گرفته شد که تاکنون ۸ هزار متر مربع فضای بهداشت و درمان ساخته و برای ارائه خدمات در اختیار شهروندان قرار گرفت.
رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان نکا تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال ۱۴۰۲ عملیات ساخت آزمایشگاه رفرانس، فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) و مرکز بهداشت نکا یک و نکا دو به اتمام خواهند رسید.
خانجانی با اشاره به استقرار اورژانس ۱۱۵ در منطقه هزار جریب نکا گفت: با پیگیری های انجام شده توسط فرماندار و دستور استاندار، از خرداد ماه سال جاری استقرار اورژانس در منطقه هزار جریب و بهره مندی ۳۵ روستا از خدمات آن انجام گرفت.
این مسؤول اظهار کرد:تا کنون بیش از ۱۱۰ ماموریت توسط اورژانس هزار جریب برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم این منطقه انجام شد.