اجتماعی 25 بهمن 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اجرای طرح ۴ساله مردمی کاشت یک میلیارد درخت با هدف استفاده از ظرفیت مردمی

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی استان مازندران_ساری گفت: پیش بینی میشود شاهد تولید ۵۶۳۷ هزار اصله نهال در سال ۱۴۰۲ در راستای اجرای طرح ۴ساله مردمی کاشت یک میلیارد درخت که با هدف استفاده از ظرفیت مردمی در تولید و کاشت نهال همراه است باشیم.

به گزارش طاهر آنلاین، فتح الله غفاری در نشست خبری باموضوع طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، اظهار کرد: این طرح با هدف استفاده از ظرفیت مردمی در تولید و کاشت نهال با اخذ تفاهم‌نامه با صداوسیما و آموزش و پرورش و پنج ادارات کل، گفت: ما ۷۹۴ هزار و ۱۴ هکتار عرصه جنگلی چهار اداره شامل جنگلداری، اداره جنگل‌کاری یا پارک‌ها، بهره برداری و واحد خروج دام داریم.

وی با اشاره به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور ، تاکید کرد: این طرح با دستور ریاست جمهور اجرا شده است، در کشور و استان هر هفته جلساتی برگزار می‌شود.

غفاری با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح تمام ادارات و وزارتخانه‌ها پای کار آمدند، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم این خدمات را ارائه بدهیم، مباحثی از قبیل کنوانسیون تغییر اقلیم، مقابله با بیابان‌زدایی و ایجاد هوای پاک موجب شد در راستای افزایش سرانه فضای سبز کشور تلاش شود.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی استان مازندران_ساری اعلام کرد: در حوزه ساری ، ۷ نهالستان چمستان، کلوده آمل، لاجیم، سه نهالستان در نکا و یک در زاغمرز بهشهر با مساحت ۱۶۴ هکتار فعالبت میکند که سطح مفید آن ۱۰۹ هکتار با قراردهای مشارکتی و خرید خدمات در حال فعالیت هستیم.

وی ادامه داد: برای سال ۱۴۰۰، سه میلیون اصله نهال کشت کردیم که ۲ میلیون ۸۰۰ هزار اصله قابل انتقال است، حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار نهال را توزیع کردیم، ۵۰۰ اصله گلدانی و ۲ میلیون و ۳۰۰ هرار اصله گونه‌های ریشه لخت است.

غفاری یادآور شد: برنامه یک میلیارد درخت برای چهار سال است و هر سال ۲۵۰ میلیون اصله نهال باید برای کشور تولید شود؛ نهاستان‌های ما تا الان ۵۷ هزار اصله نهال را به استان‌های مجاور ارسال کردند.

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی استان مازندران_ساری همچنین افزود: برای سال ۱۴۰۲ باتوجه به تولید بالقوه و بالفعل قرار است ۵ هزار و ۶۳۷ هزار اصله نهال تولید کنیم بخشی در قالب قرارداد خرید خدمات بخشی هم مشارکت است، بابت تولید هیچ مبلغی پرداخت نمی‌شود و به‌صورت رایگان در اخیار اداره کل منابع طبیعی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای تولید این نهال‌ها در طول چند سال باقیمانده به‌عنوان حامی نهلستان‌ها را در دستور کار داریم.

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *