مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد: بیش از ۶۵هزار مازندرانی طی 9 ماهه سال 1403از آموزشهای فنی و حرفهای بهره مند شدند.
به گزارش طاهر خبر، سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران از ارائه آموزش های مهارتی به ۶۵۵۵۲ نفر طی 9 ماهه سال 1403 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، درویشی مدیرکل گفت: آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار ایفا می کند. این آموزش ها در کشورهای در حال توسعه نه تنها عهده دار تربیت نیروی کار مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی می باشد، بلکه از طریق بستر سازی خود اشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک می کند. از همین رو به پیشرفت و توسعه جوامع در اختیار سرمایه های انسانی صاحب مهارت می باشد.
وی افزود: در سال جاری ۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی با ۱۷۶ کارگاه و 214 مربی به ارائه خدمات آموزشی پرداختند که ماحصل فعالیت این بخش برای ۱۹ گروه هدف، آموزش به ۲۶۱۱۵ نفر، معادل ۵میلیون و ۴۶۱ هزار و ۹۵۶ نفرساعت بود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران به گسترش و توسعه آموزشگاه های آزاد در سال جاری اشاره کرد و بیان داشت: نظر به تاکید سیاست های دولت به صدور مجوزهای کسب و کار در کمترین زمان، تعداد آموزشگاه های آزاد استان به 3184 موسسه افزایش پیدا کرد که نسبت به زمان مشابه خود در گذشته با رشد 40 درصدی روبرو بود.
وی از عملکرد آموزشی آموزشگاه های آزاد استان در سال ۱۴۰۳ سخن گفت و اظهار داشت: سال جاری 39437 نفر معادل 6 میلیون و 746 هزار و 770 نفر ساعت از آموزش های فنی و حرفه ای توسط آموزشگاه های آزاد استان بهره مند شدند که سهم آموزش رشته های فناورانه 1499 نفر در بخشهای فناوری انرژی های تجدید پذیر، فرهنگی، آموزش گیاهان دارویی، بهداشت و زیست فناوری بود.
سید حسین درویشی ادامه داد:مجموع ارائه آموزش های مهارتی برای مهارت جویان طی نه ماهه سال جاری در بخش دولتی و خصوصی ۶۵۵۵۲ نفر که معادل ۱۲ میلیون ۲۰۸ هزار ۷۲۶ نفر ساعت، که با حضور در آزمون های تعیین صلاحیت حرفهای به صورت حضوری و آنلاین شرکت نمودند و موفق به گواهینامه های آموزش فنی و حرفه ای که از اعتبار جهانی برخوردار بوده و یکی از اسناد ارزشمند جهت ایجاد کسب و کار و دریافت تسهیلات در کشور می باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای در خاتمه بیان داشت: بیش از ۸۰ درصد جویندگان کار فاقد مهارت هستند و این موضوع یکی از مشکلات عمده بازار کار کشور است که نیاز است مهارت آموزی به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود زیرا اعتقاد بر این است که مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه اقتصاد پایدار در کشور به شمار می رود به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد در بهبود فضای کسب و کار، در جامعه به عهده دارد.