آئین رونمایی از لوگو و نشست خبری دومین کنگره شهدای استان مازندران در سالن جلسات استانداری مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری طاهر آنلاین، در راستای برگزاری دومین کنگره ملی ۱۰۴۰۰شهید سرافراز استان مازندران آئین رونمایی از لوگو و نشست خبری با حضور نماینده ولی فقیه در مازندران، استاندار مازندران، معاون اجرایی و هماهنگکننده سپاه کربلا، فرمانده سپاه کربلای مازندران، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران، مسئولان دیگر و اصحاب رسانه برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در مازندران در این جلسه با تاکید بر اینکه بزرگداشت شهدا به تقویت جایگاه خانواده است، گفت: در راستای برگزاری دومین کنگره ملی ۱۰۴۰۰شهید سرافراز استان مازندران، باید پروژههای نیمه تمام، یادمانهای شهدا را با جذب حمایتهای ملی در جهت نشر آثار و کتب شهیدان به پایان برسانیم.
آیت الله محمدباقر محمدی لایینی اظهار کرد: یک بعد تجلیل از شهید بعد دیگر که مهمتر است تاثیرگذاری بر روی جامعه است، امروز ما با شیطنتهای دشمنان در ابعاد گوناگون مواجه هستیم.
وی افزود: بهمناسبت سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) و تشکیل اولین و مهمترین خانواده سالم پاک و مطهر، خیرات و برکات زیادی وارد جامعه بشری شده است، خانواده یک اصل است و دشمنان ما امروز روی فروپاشی خانواده در حال برنامه ریزی و سرمایهگذاری هستند و جایگاه زن، مادر و خانواده را از حالت ارزشی تغییر داده و فرهنگ مادی خود را رسوخ و نفوذ میدهند.
آیت الله محمدی لایینی با بیان اینکه شهدای ما برآمده از یک خانواده پاک و حلال هستند، عنوان کرد: اگر نبودند چنین شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران عزیزی بهوجود نمیآمدند، پس برگزاری کنگره باید بیشتر در این راستا و به منظور احیای خانواده باشد، خانواده خانه ناموس پرستی، عفاف و حجاب، محبت، عشق و احسان است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه بزرگداشت شهدا به تقویت جایگاه خانواده است، تاکید کرد: همچنین خانه دوم شهدای ما خانههای عبادت، ایمان و امید یا همان مساجد بود، این خانهها باید احیا شده و محلههای مسجدمحوری شکل گرفته و تقویت شود، اگر امروز ما خانههای خانواده و عبادت، ایمان و امید را زنده و تقویت کردیم یعنی به آرمان شهدا رسیدیم صدها کنگره برگزار کنیم اما در این زمینهها تاثیری نداشته باشیم ناقص است.
امام جمعه ساری ادامه دارد: در حوزه شهید و شهادت راه رفته و کار انجام شده زیاد داریم اما باید مابقی کارها را به سرعت انجام دهیم، پروژههای نیمه تمام، یادمانهای شهدا را با جذب حمایتهای ملی در جهت نشر آثار و کتب شهیدان به پایان برسانیم.
این مسئول اذعان داشت: در تمام اغتشاشات یک شعار معیشتی و اقتصادی داده نشده همه حملات خود را متوجه جایگاه و کانون ولایت کردند از اینجا خواسته و بهانه دشمن مشخص میشود از این رو همه باید در راستای تبعیت و حمایت از ولایت سنگ تمام بگذاریم.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه صدای این کنگره بزرگ و عظیم باید در همه جا طنینانداز شود، گفت: کنگره عظیم شهدای نامدار مازندران باید در سه محور؛ ترغیب جوانان، مخابره پیام در سطح ملی برای ایران اسلامی و ارسال پیام در عرصه بین المللی بهویژه پیام شهدای مازندران که در جبهه مقاومت خوش درخشیدند، پاسخگوی نیازهای امروز جامعه باشد.
سید محمود حسینی پور ضمن اظهار امیدواری، گفت: کنگره شهیدان دیار علویان مثل لشکر همیشه پیروز ۲۵ کربلا خط شکن خواهد بود، باتوجه به تداکر برنامههای متنوع این کنگره در قالب ۲۰کارگروه که با مشارکت مردمی (مشخصترین شاخصه این کنگره) همراه است بهخوبی برگزار خواهد شد.
حسینی پور با بیان اینکه مردم نقش اصلی احیای یاد و خاطره شهدا را بر عهده دارند، عنوان کرد: مازندران یاد و خاطره شهدا به بهترین شکل توسط مردم بزرگ داشته میشود، نمایش اعتلای جامعه و بروز کمال انسانی در هر جامعه ای باتوجه به فرهنگ حاکم و مطالبات شهروندان در چهارچوب توقعات و مقدورات همان جامعه ترسیم میشود که میتواند به تحقق آرمانهای بزرگ بیانجامد.
استاندار مازندران با اشاره به عزت و عظمت ایران عزیز که مدیون شهداست، تاکید کرد: اینکه میگویند شهیدان شمع محفل جامعه هستند، اگر احساس میکنیم گه راه شهدا محور اصلی حرکت ما نیست مسیر را اشتباهی رفتهایم.
وی یادآور شد: متاسفانه در برخی از مقاطع متوقف شده و عقب افتادیم، در شرایط جنگ ترکیبی دشمن نیازمند الهام گرفتن از شهیدان که یکی از مهمترین مولفههای وحدت در جامعه ما بوده و هستند، هستیم، چنانچه به مسئولیت کاری خاصی رسیدیم نباید شهدا را فراموش کنیم.
حسینی پور تصریح کرد: کنگره عظیم شهدای نامدار مازندران باید در سه محور بتواند پاسخگوی نیازهای امروز جامعه باشد، باید جوانان را ترغیب کند، همچنین این کنگره باید در سطح ملی برای ایران اسلامی پیام داشته باشد چرا که مازندران هم مقصد و هم مسیر گردشگری است، پیام بعدی ما در عرصه بینالمللی است.
استاندار مازندران ادامه داد: شهدای مازندران در جبهه مقاومت نقش موثر داشتند از این رو باید پیامشان را در عرصه بین الملل مخابره کنیم.
وی با بیان اینکه مسئولیت عظیم این کنگره باید به مردم واگذار شود، بیان کرد: خانواده شهدا صاحبان اصلی این کنگره هستند، صدای این کنگره بزرگ و عظیم باید در همه جا طنینانداز شود، ما هم بهعنوان کوچکترین این جمع بزرگ حمایت خواهیم کرد تا با حداکثر توان مسابقه بزرگ جهاد و شهادت برگزار شود.
سرهنگ عسگر مجیدی معاون اجرایی و هماهنگکننده سپاه کربلا در این نشست با بیان اینکه مازندران دیار علویان خطشکن است، اظهار کرد: در راستای برگزاری کنگره ۱۰۴۰۰ شهید مازندران، ۲۵۰ عنوان برنامه با حضور کمیتههای مختلف مدون و همچنین باهدف جریانسازی برنامه شعار و لوگوی کنگره مشخص شد.
همچنین سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا در این جلسه، اظهار کرد: با راهبری نماینده ولی فقیه در استان برنامههای کنگره ۱۴۰۳ با راهبردها و رویکردهای مشخص شده از گفتمان نایب امام زمان (ع) آماده شد که امروز تحویل روسای کمیته های ۲۰گانه خواهد شد.
وی از برگزاری جلسات ماهانه با روسای کمیتهها با هدف کنترل نحوه پیشرفت کنگره خبر داد، خواستار حضور روسای کمیتهها در این نوع جلسات شد و افزود: جوانان خوب و نخبهای در کنگره جمع شدند سعی بر فعال کردن همه ظرفیتهای مردمی شده است.
در ادامه سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران، گفت: ما ۱۰هزار و ۴۰۰ شهسد داریم به همین تعداد باید کتاب داشته باشیم اما در این حوزه عقبیم، ما خادم شهدا هستیم.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ عنوان کتاب از ۲۲۰ عنوان کتابی که قرار است در کنگره رونمایی شود آماده است، تصریح کرد: امیدواریم حمایتهایی بهخصوص از حانب سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد مازندران صورت بگیرد، ما هم آمادگی داریم.
سردار ملکی از استقبال از ۱۸ شهید در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) خبر داد و گفت: رونمایی از آثار به جای مانده از شهدا همچون تندیسها، بالگردها و غیره تا المانها و یادمانهای ما تا زمان برگزاری کنگره کامل شود، همه پای کار بیایند.
در پایان این جلسه از لوگوی این کنگره رونمایی شد.