اخبار استان 27 اردیبهشت 1403 - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

التیماتوم رئیس حمهور برای تکمیل پروژه زباله‌سوز ساری

رئیس جمهور از استاندار مازندران خواست با تعیین زمان برای پیمانکار پروژه زباله‌سوز ساری، تکمیل و بهره‌برداری از آن را به عنوان یکی اولویت‌های اصلی این سفر به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.

به گزارش پایگاه خبری طاهر آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت مردمی به استان مازندران، در نشست شورای اداری استان با تاکید بر اهمیت نگاه، رویکرد و عمل در جهت ایجاد تحول تصریح کرد: باور ما این است که در کشور هیچ مشکلی وجود ندارد که قابل حل به دست جوانان با کفایت و کارآمد این کشور نباشد؛ باور و منطق ما باور و منطق «ما می‌توانیم» است، چرا که منطق ما نمی‌توانیم و نمی‌شود مورد قبول مردم، انقلاب و اقتضای انقلابی اندیشیدن و عمل کردن نیست.

رئیس جمهور افزود: ما باور داریم که با منطق ما می‌توانیم، می‌تواند اتفاقات بزرگی به دست ما بیفتد، چنانکه امروز در جشن احیای واحد‌های تولیدی راکد مشاهده کردیم که برخی واحد‌های به نام و بزرگ استان که در گذشته به وضعیت اسفناکی گرفتار شده بودند، امروز رونق یافته و برای توسعه تولید و اشتغال نیز برنامه‌های خوبی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی احیای ۳۹۵ واحد تولیدی را گواه و جلوه آن دانست که با ظرفیت‌های موجود در استان و کشور کار‌های بزرگی می‌شود انجام داد، اظهار داشت: امروز همچنین در جریان بازدید از روستای خرماکلا شاهد جلوه‌های زیبایی از جذب مشارکت مردمی در اقتصاد بودم که توسط خود روستائیان رقم خورده بود و شاهد روستایی بودیم که حتی یک نفر بیکار نداشت یا گزارش خانمی را شنیدیم که می‌گفت به تنهایی ۷ هزار کارآفرین را سازماندهی کرده است؛ اینها نشان می‌دهد که خیلی از اوقات فعالان اقتصادی و کارآفرینان می‌توانند بدون تسهیلات و حمایت دولتی کار‌های بزرگی انجام دهند و ما فقط باید موانع را از سر راه آنها کنار بزنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم، رهبری و خانواده معظم شهدا از ما مدیرانی زیر این سقف انتظارات به حقی دارند و کار‌های بزرگی می‌تواند به دست شما اتفاق بیفتد، گفت: یکی از مهمترین ماموریت‌های شما میدان دادن به مردم و استفاده از نیروی کارگشای مردمی در همه حوزه‌ها است و از لوازم این میدان دادن به مردم رفع مشکلاتی است که بعضا از ناحیه بروکراسی پیچیده و به بهانه کار کارشناسی انجام دادن به وجود می‌آید. مشکلات بروکراسی و مانع‌تراشی‌ها تحت عنوان کار کارشناسی باید با نگاه و رویکرد گره‌گشایی حل شود.

وی خاطرنشان کرد: هیچ کدام از ما برای کوتاهی در رفع موانع از پیش پای مردم حجت و دلیلی نزد خدا و مردم نداریم. به عنوان مثال درست است که قانون اساسی هر گونه توسعه را فرع بر حفظ محیط زیست قرار داده، اما نگاه کارشناس نباید ایجاد بن‌بست باشد، بلکه کارشناس باید با نگاه حل مسئله و برای رونق تولید و ایجاد اشتغال راهگشایی و گره‌گشایی کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه بنده در دیدار‌ها و گفتگو‌های امروز جلوه‌های خلاقیت و میل به مشارکت مردم را بسیار بالا دیدم گفت: ما حداقل ۷ قانون و سند بالادستی برای رفع موانع و تسهیل مسیر رونق تولید و ایجاد اشتغال داریم، لذا مسئله اصلی ما در زمینه ایجاد رونق کمبود قانون نیست، بلکه باید نگاه ما نگاه حل مسئله باشد. از نگاه بنده بودجه، برنامه، کار کارشناسی و برخورداری از نیروی انسانی کارآمد بسیار مهم است، اما باور دارم که اگر همه اینها باشد و مدیریت کارآمد نباشد، مشکلات حل نخواهد شد و مدیریت کارآمد و توانمند بیشترین تاثیر را در استفاده بهینه از امکانات و منابع دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی عمل جهادی را انتظار مردم، شهدا و رهبری از همه مدیران دانست و افزود: امروز وصیت و خواسته ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان در فضا طنین‌افکن است و پیام همه آنها به ما گره‌گشایی از زندگی مردم است و اساسا تجلیل واقعی از شهدا عمل به همین خواسته و وصیت آنهاست. از جمله کار‌هایی که باید در همین راستا انجام دهیم این است که تلاش کنیم اقتصاد روستا‌ها به صرفه و پررونق شود تا روستائیان مجبور به مهاجرت نشده و شاهد گسترش حاشیه‌نشینی نباشیم.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت توجه به تولید محصولات اولویت‌دار در بخش کشاورزی برای مردم، رسیدن به اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی را با برنامه‌ریزی و حرکت جامع قابل تحقق دانست.

رئیس جمهور همچنین به اهمیت تولید برنج به عنوان یکی از محصولات استراتژیک کشور در استان مازندران اشاره کرد و گفت: زنجیره کاشت داشت و برداشت و توزیع برنج به نحوی که هم در حق کشاورز و مصرف کننده اجحاف نشود و هم از سوءاستفاده دلالان جلوگیری شود، به ویژه با سامانه‌هایی که وجود دارد، کاملاً قابل کنترل و اجراست.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه به معضل پسماند‌ها در شهر‌های شمالی کشور به عنوان یکی از رنج‌ها و دغدغه‌های اصلی مردم این مناطق اشاره کرد و از استاندار مازندران خواست با تعیین زمان برای پیمانکار پروژه زباله‌سوز ساری، تکمیل و بهره‌برداری از آن را به عنوان یکی اولویت‌های اصلی این سفر به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.

حل مشکل باغداران استان با برنامه‌ریزی برای تامین مصارف داخلی و صادرات، مناسب‌سازی سواحل به‌عنوان یکی از حیطه‌های گردشگری برای عموم مردم، پیگیری اجرای مصوبات مجلس درباره مناطق آزاد و توجه نسبت به تبدیل شدن این مناطق به مراکز تولید به جای واردات بی‌رویه، ضرورت رفع تعارض مسائل محیط زیستی با توسعه استان، تسریع در اجرای برنامه دولت در طرح نهضت ملی مسکن در استان و توجه ویژه به موضوع افزایش بهره‌وری به‌عنوان یکی از موارد مورد تاکید رهبری و تضمین‌کننده رشد تولید و اشتغال کشور، آشنایی بیشتر نسل جوان با پیشرفت‌های کشور در قالب اردو‌های راهیان پیشرفت در پارک‌های علم و فناوری، ایجاد بازار برای فروش محصولات صنایع دستی بانوان مازندرانی، لزوم سرمایه‌گذاری برای تقویت و توسعه صنایع تبدیلی در مازندران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زمینه‌ها برای رشد تولید، اشتغال‌زایی و ثروت‌آفرینی، بررسی احداث کارخانه تولید کود شیمیایی در استان مازندران به‌عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی کشور و پیگیری و ارائه راهکار‌های اجرای سیاست‌های اقتصاد دریامحور در استان مازندران از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در جلسه شورای اداری استان مازندران بود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی استان مازندران بر ضرورت حفظ هویت و فرهنگ غنی این استان تاکید کرد و گفت: هر توسعه‌یافتگی در استان مازندران در هر زمینه‌ای باید با پیوست فرهنگی همراه باشد و بیش از ۱۰ هزار شهید این استان به‌عنوان یکی از نماد‌های مهم هویتی مازندران باید بیش از پیش شناسانده شوند.

وی از همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان مازندران خواست سیاست‌های مصوب نظام، برنامه‌های سند هفتم توسعه، توصیه‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی و اهداف دولت را با جدیت و تلاش مضاعف پیگیری و اجرا کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت سرکشی مستمر مدیران استانی به مناطق مختلف و مشاهده و پیگیری مشکلات مردم از نزدیک تاکید کرد: در شرایطی که دشمن با روش‌های مختلف به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی است، ابرپروژه دولتمردان و همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور باید ایجاد امید در جامعه باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین بر لزوم حفظ کرامت عموم شهروندان جامعه در هر شغل و کسوتی تاکید و تصریح کرد: حفظ کرامت کارمندان و افراد زیرمجموعه به منظور جلوگیری از وقوع هرگونه روابط ناسالم اداری منافاتی با کنترل و نظارت ندارد.

رئیس جمهور همچنین ضمن تبریک به منتخبین مردم استان مازندران در انتخابات مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با شکل‌گیری مجلسی قوی در کنار دولتی قوی، ساختن ایرانی قوی به تحقق کامل برسد.

* پیشنهاد برکناری ۱۰ مدیر ناکارآمد

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: طبق ارزیابی‌ها پیش از سفر استانی به مازندران برکناری ۱۰ مدیر ناکارآمد این استان پیشنهاد داده شده است.

محسن منصوری در جلسه شورای اداری مازندران با حضور سید ابراهیم رئیسی گفت: عملکرد مدیران در پیش و حین سفر‌های استانی از مسیر‌های مختلف توسط دستگاه‌های اجرایی و حوزه‌های نظارتی نهاد ریاست جمهوری ارزیابی می‌شود.

او افزود: با بررسی‌هایی که از مسیر‌های مختلف توسط دستگاه‌های اجرایی، حوزه‌های نظارتی ریاست جمهوری انجام شد، پیشنهاد ما به رئیس‌جمهور این است که ۱۰ نفر از مدیران استانی جای خودشان را به مدیران تازه‌نفس بدهند تا بتوانیم برای حوزه‌های اجرایی این استان گام بلندی در مسیر خدمت به مردم برداریم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در دور دوم سفر رئیس‌جمهور به مازندران ۱۱۷ مصوبه با اعتبار بیش از ۱۵۷ هزار میلیارد ریال پیشنهاد داده شد که امیدواریم با ورود این اعتبارات به مازندران، اتفاقات خوبی را در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی شاهد باشیم.

 

 

نویسنده
زری طاهری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *